Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 03
            Засідання у Сумському прес-клубі розпочалося з хвилини мовчання та вшанування пам’яті Романа Атаманюка, життя якого обірвали мінометні вистріли у зоні АТО. Роман – один із організаторів табору «Коловрат», громадський діяч. Із спогадів друзів і знайомих ця людина постає справедливою, відвертою, щирою та добросердечною. «Еталон чесності, людина з якої необхідно брати приклад, у нього було присутнє чудове почуття гумору, – згадує Олександр Бойко,  багаторічний організатор «Коловрату» та друг Романа Атаманюка. – Посмішка його варта усього. Роману довіряли найскладніші завдання. Можливо, якби у наш час таких людей, як Роман, було більше, – світ став би добрішим і свідомим».

Саме табір «Коловрат» формує такі засади характеру та поведінку, як у Романа. «За 11-річну історію табору  його ініціатори намагалися організовувати ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 564 | Дата: 03.06.2015 | Комментарии (0)

За роки своєї незалежності наша країна так і не змогла довести, що вона патріотична, згуртована,  цілісна, має свої принципи, якими ніколи не поступиться, що українці живуть заради свого майбутнього та майбутнього своїх дітей.

Президенти та посадовці грабували, висмоктували останнє. З роками ставало все гірше й гірше. Люди перестали довіряти владі, а потім і самим собі. Та зневіра, яка охопила наш народ, дійшла до того, що четвертий керівник держави взагалі почав стріляти у власний народ. Усі інші країни дивляться в майбутнє, а ми чомусь ніяк не можемо відійти від минулого. І цим користуються…

Ми не маємо спільної мети, до якої повинні прагнути, тому, що влада  й народ не слухають одне одного. А потрібно працювати в команді й тільки тоді можна вибратись з тієї «ями», в якій опинилося українське суспільство. В Україні потрібний діалог.

Для того, щоб дізнатись, чи країна готова до такого діалогу, було розпочато проект &l ... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 770 | Дата: 03.06.2015 | Комментарии (0)

25 травня у Сумському обласному прес-клубі відбулася зустріч із представником «Центру підтримки громадських ініціатив» в Житомирській області Михайлом Городком, начальником відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Сумської обласної державної адміністрації Іриною Білан та начальником відділу контролю апарату Сумської міської ради Ольгою Фесенко.

Тема обговорення – «Перспективи покращення громадянського контролю за веденням Державного реєстру виборців України напередодні місцевих виборів». На початку було зазначено мету, завдання та очікувані результати, що чекають на виборців після поліпшення Державного реєстру виборців.  Для детальнішої інформації  була представлена презентація проекту.

29 вересня 2009 року «Державний реєстр виборців» введений в постійну (промислову) експлуатацію. ДРВ – це автоматизована інформаційно-телекомунікаційна система, призначена для зберігання, обробки даних ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 444 | Дата: 03.06.2015 | Комментарии (0)