Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 22
         19 червня 2015 року у Головному територіальному управлінні юстиції відбулася прес-конференція, тема якої стосувалася низки проведених реформ, спрямованих на прозору та ефективну роботу, зокрема, найперших інновацій, які торкнулися  роботи реєстраційної та виконавчої служб.

Заступник Міністра юстиції – керівник апарату Оксана Іванченко повідомила, що 2015 рік розпочато із запровадження нової кадрової політики. Вже до 1 жовтня планується повне перезавантаження системи кадрів. У лютому стартувало перше тестування керівників Головних управлінь юстиції, реєстраційної та виконавчої служб, яке складалося з трьох блоків. Перший являв собою підготовку начальниками мотиваційних листів, два інші блоки – відкриті запитання і 15 фахових запитань на виявлення професійних здібностей. За результатами цих іспитів в Україні 47 керівників територіальних підрозділів органів юстиції вимушені залишити свої посад ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 537 | Дата: 22.06.2015 | Комментарии (0)

У залі Зарічного районного суду міста Суми 18 червня відбулося засідання в справі вчинення злочину середньої тяжкості, а саме нанесення легких і середніх тілесних ушкоджень сумському журналісту, письменнику та активісту – Євгену Положію. Подія сталася ще 15 квітня 2014 року. Журналісти пам᾽ятають, із якими тяжкими пошкодженнями поступив до лікарні Євген у результаті інциденту, скільки часу пішло на його лікування. Тоді медійний загал звертався до правоохоронців із вимогою швидкого розслідування справи. Проте вона й досі не завершена.

Підозрюваному мали обрати запобіжний захід, але цього не сталося. Засідання тривало менше, ніж півгодини, і  суд було перенесено.  Бо ж адвокат підозрюваного в побитті Положія висунув клопотання про видалення з зали «осіб, що не маю прямого відношення до справи», тобто журналістів, які зібралися підтримати колегу та висвітлити результати судового засідання. Суддя клопотання не задовольнив. Тоді адвокат, спираючись н ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 500 | Дата: 22.06.2015 | Комментарии (0)

У обласному прес-клубі відбулася зустріч із Олександром Бойком – організатором наметових таборів, який розповів про запуск ще одного цікавого проекту –табору «Сєвєр». Назва  ця – від позивного Сергія Табали – правосекторівця, загиблого в АТО воїна-добровольця, на честь якого і створюється табір.

Про Сергія щиро згадали його друзі  Ян Жилавий і Денис Титарчук.  За їх переконанням, це була людина справді високих орієнтирів.

Як каже Денис, це був його кращий друг. Вони товаришували недовго, але цього часу вистачило, щоб зрозуміти: він повністю відданий ідеалам розбудови нашої держави.

У свої 18 років, говорить Ян, він був не лише головою Молодого Правого сектору в Сумах, але й намагався постійно вчитися, вдосконалюватися, брати краще від життя. Тому його позивний для назви патріотичному табору цілком підходить.

Кожна людина повинна залишити після себе слід у вигляді вчинків, щоб її ім&rs ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 559 | Дата: 22.06.2015 | Комментарии (0)