Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 30
1 липня в обласному прес-клубі відбудеться засідання на тему «Ласаво просимо до Задзеркалля! Робота правоохоронних і судових органів на прикладі однієї гучної справи, або Чому злочинці не сидять у тюрмах».

 

Детально анонсувати цей захід не будемо – про все скажуть прізвища промовців на прес-конференції: Сергій Рижов, адвокат; Євген Положій, журналіст, потерпілий у справі. Крапка в цій справі, як відомо, досі не поставлена. Тому спікери пропонують нам трохи зазирнути у «анатомію» розслідування.

 

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

 

Засідання відбудеться 1 липня, у ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 499 | Дата: 30.06.2015 | Комментарии (0)

27- 28 червня в місті Тростянець відбувся шостий фестиваль історичної реконструкції «Стара фортеця. Подорож крізь століття». А це – безкомпромісні поєдинки, музикальні й танцювальні виступи, великий ярмарок, турнір лучників, фаєр-шоу та багато іншого. Обіцяли, що саме цього року фестиваль має бути найбільш масштабним, цікавим і вражаючим. Отож, перевіримо? Делегація сумських журналістів, звичайно ж, мала це зробити.

За кілька хвилин до відкриття ми вже на місці проведення фестивалю, біля пам’ятки архітектури 18 століття, фортеці Круглий двір. Довкола безліч людей, шум, штовханина… Дехто вже цікавиться розмаїттям товарів, які пропонує ярмарок. Але найбільше скупчення – власне біля входу в фортецю. Тут купують спеціальні браслети, які є перепусткою на фестиваль на один або два дні; тут  суворі охоронці стежать за порядком і дисципліною.

Нарешті я у Круглому дворі і… поринаю в атмосферу середньовіччя. У центрі знах ... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 572 | Дата: 30.06.2015 | Комментарии (0)