Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 10
12 серпня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Автомобіль  для українського війська – подарунок діаспори».

 

Українці зарубіжжя постійно допомагають українським воякам. Чергова допомога – автомобіль «УАЗ», куплений на кошти сіднейців  (Австралія) і відремонтований громадськими активістами Сум. Машина буде передана четвертій реактивній артилерійській батареї другого реактивного артилерійського дивізіону 27-го Сумської реактивної артилерійської бригади. Про це журналістам розкажуть Олександр Величко –  координатор ГО «Автомайдан-Суми», Володимир Шульга – координатор   роботи з діаспорою українців у Австралії  та інші представники ГО «Автомайдан-Суми».

 

А побачити автівку працівники ЗМІ зможуть біля прес-клубу після прес-конференц ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 407 | Дата: 10.08.2015 | Комментарии (0)

Як уже відомо, 22-23 серпня 2015 року у місті Тростянець відбудеться фестиваль «Схід-рок». Близько 16 гуртів протягом двох днів представлятимуть свої кращі музичні композиції.
Цього річ на «великій» фестивальній сцені «Схід-року» виступить тільки один гурт із Сумщини - тростянецький «40 Эридана». Втім, інші гурти, в основному початківці, мають хорошу можливість заявити про себе з «малої сцени».
«Мала сцена» буде знаходитися в наметовому таборі в урочищі Нескучне. Вона не буде перетинатися з головною за часом виступів. Робота «малої сцени» планується наступним чином: з 11.00 до 12.00 виступають поети, з 12.00 до 16.00 музичні гурти.
Цього року організатори очікують у наметовому містечку близько тисячі постійних жителів. Сама назва місця, де воно розміщене, дає зрозуміти, що сумно там не буде.
Урочище Нескучне, а це - ліс, каскад із трьох озер, 400-літній дуб ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 435 | Дата: 10.08.2015 | Комментарии (0)

Не тільки брати, а й віддавати!Саме під таким девізом 8 серпня у Сумах пройшов другий за рахунком благодійний «Блошиний ринок на Воскресенській».

Цього разу гроші збирали для сина солдата АТО, чотирирічного Максима Кліпи, який потребує курсу хіміотерапії. Крім цього, частина коштів пішла на не менш добру справу: закупівлю матеріалів для плетіння маскувальних сіток, які так необхідні воїнам для захисту країни. Організаторами акції виступили Громадський фонд «Суми» спільно з газетою «Панорама». Не обійшлося й без допомоги обласної державної телерадіокомпанії та Агенції промоції міста Суми, які займалися інформаційно-рекламною діяльністю. А ресторани «Дикий Захід» та «Смачно по-українськи» безкоштовно забезпечували продавців обладнанням для торгівлі,  їжею та холодними  напоями.

Благодійність не залишила людей байдужими. Тож асортимент ринку був представлений різноманітними виробами: від звичай ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 400 | Дата: 10.08.2015 | Комментарии (0)

22-23 серпня 2015 року у місті Тростянець відбудеться фестиваль «Схід-рок». Організатори зробили все можливе, щоб свято якісної музики відбулося в області. Традиційно, фестивальну сцену встановлять у старовинній фортеці «Круглий двір».

Програма фестивалю обіцяє бути насиченою. За два дні 16 гуртів представлять свої кращі музичні твори. Серед них же доволі відомі в Україні гурти: «Фіолет», «Вahroma», «Роллікс», «Fontaliza», «Dance party. Dance! Dance!», «Гражданин Топинамбур», «Sinoptik», «Ласковые Усы», «On Level»

Хедлайнерами першого дня будуть гурти «Воплі Відоплясова» та «The HARDKISS». Не менш відомі та очікувані в Тростянці і хедлайнери другого дня – «BRUTTO» та «O.Torvald», які в же виступали у Круглому дворі. Поціновувачі панк-року з нетерпінням очікують на виступ  ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 570 | Дата: 10.08.2015 | Комментарии (0)