Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 03

Зараз ми багато говоримо про засилля замовних матеріалів у ЗМІ та констатуємо слідом за соціологами: цього року, вперше за всі останні, довіра населення до ЗМІ упала. Проте немало медійників не згоджуються з зауваженнями експертів щодо цього і відстоюють своє право на приховану чи завуальовану (читай: незаконну) рекламу, так звану «джинсу».



Регіональні експерти Інституту демократії імені Пилипа Орлика кандидат філологічних наук, доцент Української академії банківської справи Алла Ярова; кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики і філології СумДУ Володимир Садівничий і голова правління Сумського обласного прес-клубу, Заслужений журналіст України Алла Федорина вирішили: добре, аби до експертної думки додалися думки споживачів. Відтак, із їх ініціативи, прес-клуб оголошує акцію «Джинса» навиворіт». І пропонує всім бажаючим – громадським діячам, студентам, читачам/глядачам/ ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 423 | Дата: 03.09.2015 | Комментарии (0)

3 вересня у Сумському прес-клубі відбудеться відкриття Незалежного громадського прес-центру «Сумський вибір-2015» та спілкування на тему «Обрання місцевих рад-2015: чи має виборець право на помилку?»



Про особливості цьогорічних виборів; про те, що мають знати виборці та яких ризиків остерігатися; про перспективи, які чекають Україну в разі чергової «помилки» виборців, говоритимуть заступник Сумського міського голови, керуючий справами виконкому Сумської міської ради Віктор Волонтирець, голова обласного відділення Комітету виборців України Володимир Пономаренко та політолог, доцент СумДУ Андріана Костенко.




Також прес-клуб розповість про проекти, що плануються до виконання у виборчому прес-центрі.



До участі запрошуємо всі ЗМІ.



Засідання відбудеться 3 вересня, у четвер, у прес-залі обласного пре ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 444 | Дата: 03.09.2015 | Комментарии (0)