Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 16
ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ІНЕТ-ЖУРНАЛІСТІВ І БЛОГЕРІВ ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО НАВЧАННЯ!

ПАРАЛЕЛЬНО ДО ЗАПОВНЕННЯ АНКЕТ ПРОСИМО ПОВІДОМИТИ ПРО БАЖАННЯ УЧАСТІ В ПРОЕКТІ СУМСЬКОМУ ПРЕС-КЛУБУ – ДЛЯ З᾽ЯСУВАННЯ ОРГПИТАНЬ ЩОДО ПОЇЗДОК НА ТРЕНІНГИ.

УВАГА: для подання заявок залишилося 12 днів!

 

ГО Асоціація професійних журналістів та рекламістів  Житомирщини запрошує  журналістів та блогерів , які працюють в інтернет-медіа  Волинської, Житомирської та Сумської областей до участі 

в трьох одноденних  тренінгах у рамках проекту  «Навчальний курс із покращення стандартів роботи прикордонних локальних інтернет-медіа Житомирської, Волинської та Сумської областей».

 

Тренінги відбудуться в листопаді –грудні 2015 року :

              &n ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 463 | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (0)

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ПРИГАДАЙТЕ, ЯКІ ЦІКАВІ НАВЧАННЯ ЧИ ПОЇЗДКИ У ВАС НЕ ВІДБУЛИСЯ ЧЕРЕЗ НЕДОСТАТНЄ ЗНАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ. ЗАРАЗ ВИ МАЄТЕ ШАНС ВИПРАВИТИ ЦЮ СИТУАЦІЮ – РЕЄСТРУЙТЕСЯ ДЛЯ УЧАСТІ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЕКТІ

ГО Асоціація професійних журналістів та рекламістів  Житомирщини запрошує  журналістів Волинської, Житомирської та Сумської областей  з базовими знаннями англійської мови покращити свій рівень володіння  мовою через участь в он-лайн курсі «Англійська для журналістів». Он-лайн курс буде складатися з чотирьох навчальних  модулів та домашніх завдань для учасників. Тривалість курсу - 4 місяці.

Початок занять 30 жовтня.

По закінченні  курсу всі учасники отримають сертифікати.

Он-лайн форму для участі  можна заповнити тут : http://goo.gl/forms/1RLgV2qhfT

Навчальний курс «Англійська для журналістів& ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 547 | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (0)