Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 27
Якої інформації потребують переселенці, які перебувають на території нашої області? Яких саме повідомлень не вистачає вимушено переміщеним особам  та чи мають вони змогу отримувати її в повній мірі? – відповіді на ці та інші запитання спробували отримати на засіданні «круглого столу» з питань поліпшення комунікацій між переселенцями, владою та громадськими організаціями.

Засідання «круглого столу» мало назву «Комфортний інформаційний простір: як поліпшити комунікації між переселенцями-владою-НДО-волонтерами-ЗМІ-переселенцями». До розмови були запрошені представники цього інформаційного ланцюга, люди, яки безпосередньо беруть участь у вирішенні долі вимушено переміщених осіб на Сумщині.

Валентина Соболєва, начальник відділу соціальних гарантій Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації розповіла про державну допомогу, причини її виплати та види. За її словами, держ ... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 579 | Дата: 27.12.2015 | Комментарии (0)

«Їх найбільше бажання – відсвяткувати Новий рік дома, з сім’єю», – сказала про своїх підопічних Оксана Смольникова, заступник голови правління ГО «Батьки онкохворих дітей-інвалідів». Ця громадська організація стала партнером благодійного фонду «БДЖІЛКА», очолює який Олександрою Бессараб, у проведенні специфічної акції. В 16-и сумських кафе та ресторанах організатори збирали кошти на ліки для дітей, які знаходяться на інтенсивній хіміотерапії.

Олена та Оксана поділилися результатами своєї роботи у Сумському прес-клубі. Як сказали благодійниці, акція була дуже доречна, адже на кінець року ліки підходять до кінця й їх може не вистачати, а держава фінансує таке лікування недостатньо. Між тим,  потім слідує довгий курс реабілітації, який теж потребує великої кількості коштів.

Упродовж акції вдалося зібрати 33 тисячі гривень, на які вже придбали необхідні ліки. Вони мають бути доставлені дітям впродовж насту ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 476 | Дата: 27.12.2015 | Комментарии (0)