Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Англійська - для журналістів
07:19
Англійська - для журналістів
ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ПРИГАДАЙТЕ, ЯКІ ЦІКАВІ НАВЧАННЯ ЧИ ПОЇЗДКИ У ВАС НЕ ВІДБУЛИСЯ ЧЕРЕЗ НЕДОСТАТНЄ ЗНАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ. ЗАРАЗ ВИ МАЄТЕ ШАНС ВИПРАВИТИ ЦЮ СИТУАЦІЮ – РЕЄСТРУЙТЕСЯ ДЛЯ УЧАСТІ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЕКТІ

ГО Асоціація професійних журналістів та рекламістів  Житомирщини запрошує  журналістів Волинської, Житомирської та Сумської областей  з базовими знаннями англійської мови покращити свій рівень володіння  мовою через участь в он-лайн курсі «Англійська для журналістів». Он-лайн курс буде складатися з чотирьох навчальних  модулів та домашніх завдань для учасників. Тривалість курсу - 4 місяці.

Початок занять 30 жовтня.

По закінченні  курсу всі учасники отримають сертифікати.

Он-лайн форму для участі  можна заповнити тут : http://goo.gl/forms/1RLgV2qhfT

Навчальний курс «Англійська для журналістів» запроваджується з метою розширити доступ журналістів регіональних та локальних  до англомовних джерел інформації в мережі Інтернет та можливостей постійно удосконалювати свій професійний рівень в програмах міжнародних обмінів , навчань та конкурсів для журналістів.

 

Он-лайн курс «Англійська для журналістів» запроваджено в рамках проекту  «Навчальний курс з покращення стандартів роботи прикордонних локальних інтернет-медіа Житомирської, Волинської та Сумської областей», що здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Online course "English for Journalists" was introduced as part of the project «Training course on standards improvement of the work of bordering local Internet Media of Zhytomyr, Volyn’ and Sumy Regions.»

Supported by the Media Development Fund, US Embassy in Ukraine

 
Категорія: Анонси | Переглядів: 545 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: