Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 17 » громадська ініціатива НАМ ТУТ ЖИТИ!
19:53
громадська ініціатива НАМ ТУТ ЖИТИ!
17 вересня (четвер) об 11.00 у Сумському Прес-клубі відбудеться прес-конференція Громадської ініціативи "Нам тут жити".

 Учасники ініціативної групи опрацювали результати форуму‪#‎Сумські_актуальності і готові надати кандидатам в депутати і мери нашого міста, пропозиції від громадськості.

Наші активісти Андрій Зозулінський і Юлія Слободяник представлять журналістам і громадськості напрацювання групи, і розкажуть про плани Громадської ініціативи "Нам тут жити" на передвиборчий період

Контактна особа: Олександр Такул 095 2421420

 

 

Громадська ініціатива “Нам тут жити” – це коло городян, яких об’єднує одна мета - зробити м. Суми місцем для достойного життя, а не ареною для політичних баталій. Нас турбують проблеми міста, але найголовніше – чіткі шляхи їх вирішення.

 Наші найближчі цілі:

1. Змінити порядок денний органів місцевого самоврядування з пошуку винних у всіх бідах попередників та «ворогів» на формулювання і пошук дієвих рішень дійсно нагальних проблем нашого міста – обслуговування житлових будинків, транспортного свавілля, непрозорого бюджету тощо.

2. Донести конструктивні формулювання до інших мешканців міста, розширити коло активних громадян для того, щоб збільшити критичну масу людей, здатних тиснути на владу і вимагати від неї результативного управління містом.

3. Лобіювання готових проектів і рішень, підготовлених експертним середовищем м. Суми, які стосуються найактуальніших проблемних питань його життєдіяльності

 

Громадська ініціатива «Нам тут жити»

www.namtutzhyty.sumy.ua

 
Категорія: Анонси | Переглядів: 444 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: