Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 9 » Як змінити на краще власне місто?
16:56
Як змінити на краще власне місто?
Для цього потрібно небагато: звичайнісінька камера вашого мобільного телефону, креативність s бажання долучитися до вирішення соціальних проблем.

Саме так вважають організатор s координатор акції «Зробимо Україну чистою разом» в Сумській області Роман Бирченко та директор комунального підприємства Сумської міськради «Сумський міський центр дозвілля молоді» Марина Попатенко, які презентували у обласному прес-клубі конкурс аматорського соціального відео.

«Жителі міста Суми не надто цікавляться його проблемами, тому основна мета проведення нашого заходу – привернення уваги містян до нагальних соціальних проблем і залучення до їх вирішення», – наголосив організатор конкурсу Роман Бирченко.

 «Цей конкурс – втілення проекту громадської ініціативи «Кіфа», яку підтримав Сумський міський центр дозвілля молоді, – зазначила Марина Попатенко. – Партнерами у здійсненні проекту стали магазин комп’ютерної техніки «Compservice.in.ua», кафе «Древо желаний», ТРЦ «Мануфактура», бренд «Mary Kay». …Не обов'язково мати у своєму розпорядженні професійну відеотехніку та бути обізнаним із тонкощами зйомки та режисури, щоб взяти участь у конкурсі. Ми не будемо оцінювати якість відео та інші технічні характеристики. Головне – це ваша ідея, ваше прагнення стати ініціатором змін,  – підкреслила Марина Попатенко. Вікових, статевих та соціальних обмежень також немає».

Технічні вимоги до робіт: тривалість відео – до 3 хвилин, формат avi, mpg, mpeg, mp4.

Конкурс проходитиме з 1 лютого до 31 березня 2016 року в шести номінаціях: «Clean Life» (беруть участь відеоматеріали на тему здорового способу життя), «Sumy Hope» (волонтерська допомога), «Let's do it, Ukraine» (патріотична тематика), «Мир» (проблеми соціальної нерівності: расизм тощо) та «Повезло» (номінація за активність у соціальній мережі конкурсу: репости тощо). Другого квітня підіб’ють підсумки.

Конкурс оцінюватимуть представники від партнерів-спонсорів і спеціалісти у галузі творення відеоматеріалів. Крім можливості виграти цінні призи, учасники зможуть продемонструвати свої ідеї широкому загалу. Відеоматеріали транслюватимуться на регіональних телеканалах, а кращі відео з еко-номінації будуть показні в Києві на центральній локації 23 квітня в день проведення акції «Зробимо Україну чистою».

Проводиться конкурс у соціальній мережі «Вконтакті» у спільноті «Кіфа: відеоконкурс!»(vk.com/kifakonkurs), де можна знайти більш детальну інформацію про акцію.

 

Людмила Герман
Категорія: Новини | Переглядів: 466 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: