Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 17 » «Наш край» - партія інтересів міста
19:54
«Наш край» - партія інтересів міста




Сумській громаді презентували політичну силу «Наш край». Голова партії Віктор Федорченко представив політичну програму, розповів про основні ідеологічні та ціннісні засади об’єднання, а також окреслив пріоритетні напрямки діяльності новоствореної команди.

«Люди втомилися від   безкінечних передвиборчих обіцянок, політичних інтриг, боротьби компроматів та «гречаних» кандидатів. Затяжну еру популізму політиків повинні змінити реальні справи господарників», -  наголосив у ході прес-конференції Віктор Федорченко.

Саме таких людей голова партії і зібрав у своїй команді - професіоналів, досвідчених управлінців, котрі будуть працювати у рідних містах та селах, а не безкінечно грати у владу та опозицію.

Головна мета Віктора Федорченка – не влада, але й стояти осторонь, миритися з проблемами та безладом у рідному місті, бюрократією на кожному кроці, дивитися як занепадає батьківщина – досвідчений господарник не збирається. Як-то кажуть: «За державу прикро».

«Місцева влада як ніколи потребує перезавантаження. Ми повинні привести до влади патріотів, людей, відданих своїй справі», - акцентував Віктор Михайлович. - Наші політики продовжують ходити по будинках, цілувати бабусь та прокладати бруківку європейської якості. А як же та бабуся при непрацюючому ліфті зможе спуститися з десятого поверху та подивитися на європейське подвір’я?»

Тому на сьогодні політичних сил, компетентних в регіональній проблематиці й здатних взяти на себе персональну відповідальність за процеси розвитку областей поки що бракує.

Зі своїми ідеологічними, ціннісними засадами та першочерговими напрямками діяльності політична сила вже визначилась. Проте кандидата на посаду міського голови партія ще не має. Достойного представника, за словами Віктора Федорченка, має запропонувати сумська громада. А партійна команда у будь-якому випадку підтримає пропозицію своїх земляків.

 

 

 

 

 
Категорія: Новини | Переглядів: 468 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: