Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 7 » «Розбудована Спілка ветеранів АТО готова працювати на захист прав своїх учасників і – на країну».
07:04
«Розбудована Спілка ветеранів АТО готова працювати на захист прав своїх учасників і – на країну».
УВАГА! ПРОСИМО АКРЕДИТУВАТИСЯ!

 

9 квітня в обласному прес-клубі відбудеться засідання на тему «Розбудована Спілка ветеранів АТО готова працювати на захист прав своїх учасників і – на країну».

 

Протягом останнього півріччя ГО «Спілка учасників АТО Сумської області»   займалась  консолідацією і координацією зусиль учасників АТО, їх об’єднань у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей для забезпечення захисту своїх політичних, економічних, соціальних прав, надання оздоровчої, медичної, моральної та матеріальної допомоги.   

 

Одним із перших питань, на яке звертають увагу представники  Спілки  – це проблеми, що виникають у сім’ях загиблих і померлих учасників АТО. Але залишилось немало питань соціального, економічного, політичного, оздоровчого характеру. Насамперед  однією з невирішених є проблема забезпечення земельними ділянками учасників АТО, про яку так багато говорять. Першочерговою є й проблема безробіття серед хлопців, які повернулись та повертаються, їх оздоровлення та медичне забезпечення. Ще однією з проблем, яка турбує всіх голів осередків Спілки, є патріотична підготовка молоді, як фізична так і  моральна, підготовка до служіння своєму народу та державі.

 

Про те, як вирішуються чи не вирішуються названі проблеми, журналістам розкажуть на своєму першому спільному медіа-заході керівники Спілки та її осередків у області: голова  ГО «Спілка ветеранів АТО Сумської області» Володимир Лаврик; представники Спілки ветеранів АТО Тростянецького району – Сергій Самійленко; Охтирського району – Тарас Мандзюк; Лебединського району – Олег Верхов; Шосткинського району – Віталій Шумер; ГО «Воїни АТО Білопільщини» – Сергій Куцомеля; ГО «Учасники АТО Роменщини» – Дмитро Чеховський; ГО «Спілка учасників АТО – «Патріоти Батьківщини» – Анатолій Чорненко (Недригайлівський р-н).

 

До участі запрошуємо усі ЗМІ.

ОСКІЛЬКИ Ж ЗАХІД ПЛАНУЄТЬСЯ НА СУБОТУ – В ІНШІ ДНІ ГОЛОВИ ГО НЕ МОЖУТЬ ПРИЇХАТИ ДО СУМ, БО ПРАЦЮЮТЬ, – ПРОСИМО ПОДАТИ ЗАЯВКУ ПРО АКРЕДИТАЦІЮ НА УЧАСТЬ У ЗАХОДІ ДО 16-ОЇ ГОДИНИ 7 КВІТНЯ (ЧЕТВЕР).

 

Засідання відбудеться 9 квітня, у суботу, у прес-залі обласного прес-клубу –

м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

 

Початок о 14.00.

 

 

 

 
Категорія: Анонси | Переглядів: 708 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: