Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 16 » У Сумах відбудеться семінар з парапсихології
09:04
У Сумах відбудеться семінар з парапсихології
Як надати собі екстрену допомогу, налагодити стосунки в родині, знайти вихід із складних ситуацій, використовуючи власний потенціал, розповів у Сумському прес-клубі Олександр Івчик – член Асоціації народної мануальної терапії України, біоенерготерапевт, керівник Міжнародного центру парапсихології, автор книги «Практична парапсихологія для чайників і не лише…» та «П᾽ять кроків до зцілення».

«Парапсихологія – це наука, що займається вивченням прихованих можливостей, активацією внутрішніх резервів організму», – наголосив  Олександр Івчик. Ми прагнемо показати людям, що вони самі можуть змінювати своє життя своїми думками, словами, діями… Я сам так змінив своє життя, і тому хочу допомогти й іншим».

Ще шість років тому Олександр Івчик не цікавився парапсихологією, але його життя змінила хвороба: «У 2003 році відбулася подія, яка перевернула моє життя. Після тренування в тренажерному залі у мене сталося відшарування сітківки обох очей й множинні розриви сітківки. Я переніс шість операцій на очах, інвалідність і відсутність зору. Завдяки застосуванню духовних практик я зміг відмовитися від інвалідності, зараз читаю без окулярів, воджу автомобіль».

Олександр Івчик почав вивчати літературу з духовного розвитку й застосовувати свої знання на практиці: «Я зрозумів, що технології покращення життя працюють, але не описано конкретних кроків, як досягти цього. Тому я зосередив свою увагу на розробці конкретного плану дій у екстрених ситуаціях».

У 2011-2012 році Олександр Івчик відкрив Міжнародний центр парапсихології: «Мої технології зацікавили людей не тільки в Україні, я почав проводити семінари і в Швейцарії, Німеччині, Естонії, Росії та інших країнах, було проведено 42 семінари, більше 50 вебінарів, більше 2000 чоловік із 20 країн пройшли навчання й теж допомагають людям».

Один з таких заходів-тренінгів, спрямованих на надання конкретної допомоги, відбудеться й у місті Суми. Мета тренінгу – духовний розвиток особистості у трьох найважливіших сферах людського життя: здоров’я, стосунки, фінанси. «Наша технологія дає конкретний результат. Ми покажемо причину ваших проблем і вирішимо їх разом. Приміром, проблеми зі здоров’ям пов’язані з негативними емоціями. Якщо у вас хворі нирки, причина цьому – прихований страх. Онкологію, приміром, зумовлює несприйняття себе у світі. Часто ми самі ускладнюємо своє життя, помічаємо негативні моменти. Варто сприймати світ з позитивного боку, віддавати любов і вона обов'язково повернеться до вас», – наголосив Олександр Івчик.

Безкоштовні семінари з проходитимуть 16-17 лютого у приміщенні Палацу культури імені Фрунзе о 18:00.

Людмила ГЕРМАН

 
Категорія: Новини | Переглядів: 529 | | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: