Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
21 лютого в обласному прес-клубi вiдбудеться засiдання на тему "Новi правила розмiщення зовнiшньої реклами на територiї Сум: "pro" i "contra".

17 грудня 2013 року рiшенням № 650 Сумський мiський виконавчий комiтет прийняв новi "Правила розмiщення зовнiшньої реклами на територiї м. Суми". Асоцiацiя зовнiшньої реклами України i оператори зовнiшньої реклами у Сумах вважають, що Правила не вiдповiдають iснуючому законодавству України. Окрiм того, прийнятий документ, на думку рекламiстiв, iгнорує особливостi та стандарти галузi зовнiшньої реклами в цiлому.

Точку зору на проблему висловлять на засiданнi директор ТОВ "Фабрика реклами" Кiра Захарова, приватний пiдприємець Iгор Кривошей, виконавчий директор ВОГ "Асоцiацiя зовнiшньої реклами України" Артем Бiденко, а також - запрошенi представники Сумської мiської ради.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 21 лютого, у п'ятницю, у прес-залi обласного прес-клубу -  м. Суми, Покровська площа, 13, ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 482 | Дата: 18.02.2014 | Комментарии (0)

СОГО «Клуб Шанс», що не є платником податку на прибуток та на додану вартість, в рамках реалізації проекту № 6 АГРТБ «Від прецеденту до системних змін: забезпечення ефективної відповіді епідемії туберкульозу в Сумській області», що фінансується Всеукраїнським благодійним фондом «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій» оголошує 14 лютого 2014 р. конкурс щодо постачальника логістичних послуг на заходи (тренінги, робочі зустрічі, прес-конференції, круглі столи)

Формат участі у конкурсі: комерційна пропозиція в оригіналі (за підписом керівника та печаткою), та електронна копія у вигляді кошторису на перелік послуг (Додаток 1), де винесено окремою строкою збір за сервісне обслуговування.

Останній строк подання оригіналів конкурсних пропозицій – до 16:00 21 лютого 2014 року.

Перелік основних послуг для подачі конкурсної пропозиції, кваліфікаційні критерії оцінки пропозиції, вимоги до документів, що подаються на конкурс, наводяться у розгорнутому оголошенні та додатках, які д ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 518 | Дата: 18.02.2014 | Комментарии (0)

13 лютого в обласному прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя "Волонтери - завжди вчасно: для дiтей, i для лiтнiх. Презентацiя проектiв "Волонтерство заради змiн" СМГО "Центр європейських iнiцiатив" i "Досвiд задля пiклування: волонтерська програма для пенсiонерiв" СОГО "Центр пiдтримки i розвитку родини "Калинове гроно".

Не iснує поняття "невчасно", коли мова йде про добрi справи. Два проекти представлять громадськi органiзацiї та їх волонтери з рiзних країн свiту.

За одним, що стартує цього тижня, волонтери з Францiї, Iталiї та Польщi протягом двох мiсяцiв будуть працювати у командi з мiсцевими волонтерами i разом розгорнуть соцiальну кампанiю зi збирання допомоги для Косiвщинського СЗОШ-iнтернату для дiтей з проблемами слуху.

За другим - активних пенсiонерiв, якi не хочуть вести замкнутий спосiб життя, навчать, як бути волонтерами i таким чином зруйнують iснуючий в Українi стереотип, що волонтерами можуть бути лише молодi.

Розповiдаючи про це, iз журн ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 491 | Дата: 11.02.2014 | Комментарии (0)

14 лютого в обласному прес-клубi вiдбудеться майстер-клас на тему "ЗМI: iнструкцiя з користування або Що таке медiа-грамотнiсть i чи потрiбна вона нам?"

Чи знаємо ми, що ще 1959 року знаменитий Маршал Маклюен розробив програму медiа-освiти для учнiв одинадцятих класiв мiста Торонто? А в Росiї та Українi медiа-освiта зародилася ще у двадцятих роках минулого столiття? То що ж таке медiа-освiта? Для кого вона потрiбна? Досi вважалося переважно - виключно для тих, хто споживає продукцiю медiа, аби умiти критично мислити i розумiти, коли нас iнформують, а коли манiпулюють нами. Нинi вважають, що медiа-грамотностi бракує i самим журналiстам.

То як правильно користуватися медiа, розрiзняти безстороннiй матерiал i "джинсу", технологiї i реальнiсть? Про це йтиме розмова на майстер-класi для молодих журналiстiв, учасникiв громадських органiзацiй, студентiв. Медiа-експерти прес-клубу Володимир Садiвничий, кандидат наук iз соцiальних комунiкацiй, докторант Iнституту журналiстики Киї ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 465 | Дата: 10.02.2014 | Комментарии (0)

4 лютого в обласному прес-клубi вiдбудеться презентацiя результатiв соцiологiчного дослiдження якостi роботи Центру надання адмiнiстративних послуг (ЦНАП) в м.Суми.

Результати дослiдження, виконаного Сумським мiським об'єднанням громадян "Громадське бюро "Правозахист" в рамках проекту "Сумська громада ЗА якiсть надання адмiнiстративних послуг", представить керiвник проекту Микола Чернотицький.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Презентацiя вiдбудеться 4 лютого, у вiвторок, у прес-залi обласного прес-клубу -  м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 446 | Дата: 03.02.2014 | Комментарии (0)

31 сiчня в обласному прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя "Соцiально-полiтична ситуацiя на Сумщинi та шляхи виходу з полiтичної кризи".

Iз журналiстами спiлкуватимуться заступник обласного осередку партiї "УДАР" Олександр Сугоняко, голова Сумського мiського осередку партiї "Батькiвщина" Юрiй Шнiтке, громадський дiяч Сергiй Сергiєнко, а також люди, постраждалi при "зачистцi" примiщення Будинку рад.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 31 сiчня, у п'ятницю, у прес-залi обласного прес-клубу -  м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 431 | Дата: 30.01.2014 | Комментарии (0)

30 січня у Сумському прес-клубі йшлося про перспективи та завдання проекту обласного об’єднання громадян «Усвідомлений вибір народу».

Малозабезпечені мешканці невеликих міст, сіл Лебединського району отримають більшу можливість безкоштовно захистити свої права. Це передбачає проект «Спільна діяльність Сумського громадського центру правової інформації та консультації (далі СГ ЦПіК) та сільських рад Лебединського району в наданні первинної безоплатної правової допомоги сільському населенню, розбудові системи сільських правових консультантів (параюристів), навчання сільських голів організації конкурсів на надання кваліфікованої первинної правової допомоги сільському населенню», що буде впроваджуватися організацією за фінансової підтримки МФ «Відродження». Про початок його реалізації повідомила голова Ради обласного об’єднання громадян «Усвідомлений вибір народу» Світлана Дронік.

Сільські громади однозначно потребують цілісної системи первинної безоплатної правової допомоги, ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 505 | Дата: 30.01.2014 | Комментарии (0)

Насилля проти журналістів продовжує набирати обертів. За останніми підрахунками більше 150 журналістів постраждали з початку протестів в Києві. 42 журналісти були поранені під час висвітлення протестів в середині січня, до цього додаються свідчення про те, що журналістів залякують, їм погрожують і змушують залишити країну.

У відповідь на таку відчайдушну ситуацію Міжнародна федерація журналістів (IFJ) спільно з Європейською федерацією журналістів (EFJ) започатковує Українську кризову кампанію - #SOS_KIEV мета якої закликати український уряд поважати свободу преси і припинити напади на журналістів по всій країні.

На сторінці кампанії містяться новини і аналітика щодо ситуації з журналістами в Україні, інформація про те, як колеги з усього світу можуть виявити свою підтримку, практичні поради з безпеки для журналістів, що працюють на місці, а також інформація про те, як ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 493 | Дата: 30.01.2014 | Комментарии (0)

30 січня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція «Якої правової допомоги потребує село і хто такі параюристи? Презентація проекту «Спільна діяльність Сумського громадського центру правової інформації та консультацій і сільських рад Лебединського району в наданні первинної безоплатної правової допомоги сільському населенню, розбудові системи сільських правових консультантів, навчання сільських голів організації конкурсів на надання кваліфікованої первинної правової допомоги сільському населенню».

Обласне об᾽єднання громадян «Усвідомлений вибір народу» протягом 12 місяців 2014 року продовжить надавати первинну безоплатну правову допомогу в 23 сільських громадах Лебединського району. Також новими завданнями роботи буде розбудова системи сільських правових консультантів (параюристів) і допомога Центру сільським радам в організації конкурсів на надання кваліфікованої первинної правової допомоги сільському населенню. Даний проект отримав фінансову підтримку МФ «Відродженн ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 523 | Дата: 29.01.2014 | Комментарии (0)

25 сiчня в Сумському прес-клубi вiдбудеться круглий стiл "Полiтична криза в Українi". 

Органiзатором спiлкування за круглим столом щодо можливих варiантiв виходу з полiтичної кризи виступила Громадянська платформа "Майдан". У якостi учасникiв запрошенi представники мiсцевих органiзацiй полiтичних партiй та громадських органiзацiй.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Круглий стiл вiдбудеться 25 сiчня, у суботу, у прес-залi обласного прес-клубу -  м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 507 | Дата: 24.01.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 34 »