Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
25 вересня в обласному прес-клубi експерти Громадського руху «Український вибiр» проведуть засiдання за «круглим столом» на тему «Соцiально-економiчнi переваги, загрози та ризики рiзних векторiв iнтеграцiї України: аспект ювенальної юстицiї».

Проведення конференцiй i семiнарiв, що розкривають суть ювенальної юстицiї, у провiдних вишах України, зокрема – у СумДУ, свiдчать, що ювенальна юстицiя – верхiвка айсбергу, лише мала частка «високих» гендерних стандартiв ЄС як обов᾽язкової умови європейської iнтеграцiї України, – вважають органiзатори «круглого столу».

Сам термiн «гендер» має iнше значення, а саме – «соцiальна стать» людини, яку вона сама собi вибирає. Поро це свiдчить Резолюцiя 1728 (2010) ПАСЄ пiд назвою «Дискримiнацiя за ознакою сексуальної орiєнтацiї i гендерної iдентичностi», прийнята 29.04.2010.

Що ж криється за красивими словами про «гендерну рiвнiсть»? Якi загрози, ризики чи новi можливостi може нести нашому суспiльству це нововведення? Як це вплин ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 472 | Дата: 23.09.2013 | Комментарии (0)

12 вересня в обласному прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя на тему: "Сумська громада за якiсть надання адмiнiстративних послуг".

Сумське мiське об'єднання громадян "Громадське бюро "Правозахист" розпочинає реалiзацiю проекту "Сумська громада за якiсть надання адмiнiстративних послуг". В рамках проекту вiдбудеться монiторинг роботи Центру надання адмiнiстративних послуг м. Суми та напрацювання пропозицiй для Сумської мiської ради щодо покращення якостi надання адмiнiстративних послуг.

Про проект, який реалiзується за пiдтримки Мiжнародного фонду "Вiдродження", розповiсть керiвник проекту Микола Чернотицький.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 12 вересня, у четвер, у прес-залi обласного прес-клубу -
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 400 | Дата: 12.09.2013 | Комментарии (0)

12 вересня в обласному прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя на тему "Антологiя поетичної пiснi: четвертий сезон вiд "La Chanson".

Лауреат фестивалю "Платформа 2013" iменi В.Грушина театр поетичної пiснi "La Chanson" розпочинає новий концертний сезон проекту "Антологiя поетичної пiснi" прем'єрою: 20 вересня вiдбудеться концерт "Наш Ермiтаж".

Про здобутки трьох минулих сезонiв, концепцiю нового проекту i плани на наступний сезон журналiстам розкажуть Вiктор Сироватський, художнiй керiвник театру; Яна Шифрiна, Оксана Скоробагатська i Сергiй Городничий, артисти театру; Артем Соколов, помiчник голови Сумської обласної державної адмiнiстрацiї.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 12 вересня, у четвер, у прес-залi обласного прес-клубу -
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 449 | Дата: 12.09.2013 | Комментарии (0)

10 вересня обласний прес-клуб запрошує вас на виїзне засідання за темою «Історія грошей та розвиток банківської справи на Сумщині».

Певно, далеко не кожний сум᾽янин знає, що у нашому місті є музей грошей. Власне, офіційна назва його інша - Музей історії розвитку банківської справи на Сумщині та історії грошей. Нещодавно експозиція музею збагатилася новими експонатами. Окрім того, побачила світ книга «Розвиток банківської справи на Сумщині (середина XIX – поч. XX ст.)». Автор монографії та засновник і завідувач музею Сергій Тихенко, к.е.н, доцент, науковий співробітник науково-дослідного центру ДВНЗ «УАБС НБУ» запрошує журналістів на бліц-екскурсію унікальним музеєм, а також на презентацію нової книги.

З журналістами також спілкуватимуться Галина Корогод, к.і н, доцент кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ і Олександр Кисельов, член Національної Спілки краєзнавців України, завідуючий Народним музеєм ремесел та п ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 529 | Дата: 09.09.2013 | Комментарии (0)

31 липня 2013 року в обласному пресс-клубі відбулося засідання «круглого столу» на тему «Ціна зволікання – життя хворих», ініціатором проведення якого виступила громадська організація «Клуб «Шанс».

На початку засідання керівник громадської організації «Клуб «Шанс»Олексій ЗАГРЕБЕЛЬНИЙ розповів про кількість хворих гепатитом С на Сумщині та про нестачу коштів на лікування. Зауважив також, що ситуація не тільки не покращується, а навпаки – гіршає.

Хоча в області затверджена програма діагностики, лікування та профілактики вірусних гепатитів «Антигепатит» на 2012-2017 роки, із передбачених на 2013 рік більш ніж шести мільйонів гривень у першому півріччі з обласного бюджету на закупівлю противірусних препаратів не було виділено жодної копійки.

У країнах СНД у відсотковому відношенні кількість хворих гепатитом С становить 3-5%. А ситуація, тим часом не поліпшується. 28 липня 2013 року у парку культури та відпочинку ім. І.М. Кожедуба сумчани пройшли безкоштовне експрес-т ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 457 | Дата: 09.08.2013 | Комментарии (0)

7 серпня у Сумському прес-клубі відбудеться засідання за темою «СКД,36 – протести проти забудови: коли і хто вирішить проблему?» 

Про спротив мешканців вулиці СКД проти забудови міжбудинкового майданчика поруч будинку 36 уже писали наші ЗМІ. Проте питання зависло в повітрі й ніхто не береться за його вирішення. Що далі? – запитують мешканці. Чого чекати: захоплення території, коли люди стомляться від чергувань на майданчику; відміни рішення про виділення ділянки? Вирішення проблеми затягується. Яка ситуація зараз і як її вирішувати, говоритимуть голова будинкового комітету будинку №36 Ігор Абросимов, представник ініціативної групи Альона Куцелепа, адвокат Юрій Клименко. До розмови запрошені також представники будівельної організації, прокуратури та міської влади.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у середу, 7.08.13 за адресою: Покровська площа, 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок – о 12.00.
Категория: Анонси | Просмотров: 461 | Дата: 07.08.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 32 33 34