Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Державні закупівлі у Сумській області: куди витрачають гроші платників податків у сфері освіти та інших сферах
15:05
Державні закупівлі у Сумській області: куди витрачають гроші платників податків у сфері освіти та інших сферах
3 жовтня у Сумському прес-клубі відбудеться засідання за темою "Державні закупівлі у Сумській області: куди витрачають гроші платників податків у сфері освіти та інших сферах".

Всеукраїнська ініціатива за чесні державні закупівлі у системі освіти започаткована у листопаді 2012 року провідними аналітичними центрами – Лабораторією законодавчих ініціатив і Центром політичних студій та аналітики (Київ) за участі регіональних партнерів із Сумської, Харківської, Волинської областей та АР Крим. У Сумах партнером проекту є Центр досліджень регіональної політики. Його експерт Ірина Стегній розповість про те, як здійснюється дана ініціатива.

Про дослідження цієї проблеми та виявлені порушення розповість також Іван Бортнік, експерт Бюро аналізу політики, керівник проекту БАП «Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях».

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у четвер, 3.10.13 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.


Початок – об 11:00. 
Категорія: Анонси | Переглядів: 495 | | Теги: Ірина Стегній, Бюро аналізу політики, Іван Бортнік, Центр досліджень регіональної політ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: