Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Липень » 03

4 липня в обласному прес-клубі відбудеться засідання «круглого столу» на тему «Оновлення тролейбусного парку КП СМР «Електроавтотранс».

Проблема тролейбусників відома усім сум'янам. На засіданні передусім піде мова про тендер на закупівлю тролейбусів. Буде представлена думка громадських активістів, експертів, представників міської влади та КП СМР «Електроавтотранс». Зокрема до спілкування запрошені директор КП СМР «Електроавтотранс» Олександр Перчаков, Сумський міський голова Олександр Лисенко, експерт із питань громадського транспорту Іван Черниш (місто Київ), голова Сумської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Дмитро Лантушенко, голова Сумського обласного осередку ВМГО «Молодь демократичного альянсу» Дмитро Шестернєв, засновник ініціативного співтовариства у соціальних мережах «Сумський тролейбус» Євген Кузьмичов, журналіст, який спеціалізується на проблемі ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 612 | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

4 липня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція «За єдність Майдану, за єдність громади Сумщини».

Які протиріччя розділили раду Майдану Сум? Які принципові суперечності не дають знайти порозуміння громадським активістам? Чи проблема, традиційно, в тому, ще де є два українці, там уже є три гетьмани? Чи мова справді про відданість або ж не відданість ідеям революції гідності?

Пояснити це мають на меті самі активісти – з обох сторін непорозуміння.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 4 липня, у п'ятницю, у прес-залі обласного прес-клубу – м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 491 | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

26 червня – Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотиками та їх незаконним обігом. До відзначення цього дня загал не звик. А між тим, проблема, що стоїть за ним, досить важлива і сучасність підтвердила її актуальність. Про це говорили учасники медіа-заходу, що відбувся у обласному прес-клубі за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Сумщина має шанс стати однією з областей, що першою розробить свою програму щодо наркотиків. Суть регіональної політики у сфері протидії незаконному обігу наркотиків і розв'язанні соціальних аспектів проблеми їх вживання полягатиме у тому, аби збалансувати комплекс заходів, спрямованих на зниження попиту на наркотики, зменшення поставок наркотиків та мінімізації шкоди від їх вживання, – говорить голова ГО «Клуб «Шанс» Олексій ЗАГРЕБЕЛЬНИЙ. Нова політика дасть можливість ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 522 | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)