Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 9 » Ще 40 молодих сумчан опанували тонкощі дебатної майстерності в рамках мережевого проекту
17:49
Ще 40 молодих сумчан опанували тонкощі дебатної майстерності в рамках мережевого проекту
У Сумах відбувся 4-х денний тренінг з дебатної майстерності для студентської та шкільної молоді. Захід є одним з чотирьох аналогічних тренінгів, які проходять в різних регіонах України в рамках проекту «Молодіжні дебати: чи є в регіонах України спільні цінності, які здатні об'єднати країну?». Участь у тренінгу взяли 40 студентів місцевих ВУЗів та шкіл. Учасники тренінгу дізналися більше про демократичні цінності під час онлайн-лекцій, навчились вести дебати, використовувати інформацію для підтвердження думки та вдосконалили свої навички публічних виступів.

Проект спрямований на покращення порозуміння, налагодження діалогу та зв’язків студентів чотирьох регіонів України (м. Вінниця, Львів, Кременчук, Суми) через проведення тренінгів та дебатних турнірів на тему спільних цінностей, які здатні об'єднати країну. Проект здійснює громадська організація «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Партнером проекту виступає ініціативна група «Є-Дія» Мережі центрів європейської інформації України з регіональними партнерами. Організатором тренінгу та регіональним партнером проекту в місті Суми виступила Сумська міська громадська організація «Центр європейських ініціатив».

Тренінг в Сумах відбувся у співпраці з Українською академією банківської справи НБУ та проходив на базі Наукової бібліотеки академії.

Протягом лютого-березня 2015р. серед учасників тренінгів будуть проведені регіональні дебатні турніри. Переможці з 4 міст України візьмуть участь у міжобласному дебатному турнірі, в ході якого дискутуватимуть про спільні цінності, які здатні об’єднати Україну.

Контактні особи: 
Оксана Бондар, +38-067-4331033, oksana.bondar.v@gmail.com 
Анна Десятова, + 38-066-3259218, anna.kovbasyuk.cei@gmail.com 
Наталя Датченко, +38-099-9372423, NDatchenko@gmail.com
http://vn.ukrcei.org/

***

Мережа центрів європейської інформації України об’єднує 18 регіональних інформаційно-просвітницьких ресурсних центрів з питань європейської інтеграції в містах Вінниця, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Кіровоград, Кременчук, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Рівне, Суми, Тернопіль Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів та офіційного партнера Мережі ЦЄІУ — Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» (АР Крим). Центри європейської інформації України були створені в 2006-2008 рр. за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Портал - http://ukrcei.org, e-mail: ukrcei@gmail.com

Ініціативна група «Є-Дія» спрямована на впровадження Місії Мережі центрів європейської інформації, а саме – сформувати в Україні суспільство, що базується на європейських цінностях. Група діє на принципах взаємної поваги, прозорості, відкритості та демократичного прийняття рішень.
Категорія: Новини | Переглядів: 440 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: