Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси
Шановні колеги, сумські медійники, а передусім – редактори та журналісти ЗМІ міст і районів області! До вашої уваги – анонс заходу, що може бути цікавим і корисним для ваших аудиторій. Запрошуємо до участі!

 

19 жовтня у Сумах відбудеться конференція «Впровадження аграрних розписок у Сумській області».

 

На заході детально розкажуть, чим може бути корисний для малих і середніх сільгоспвиробників цей фінансовий механізм. Будуть представлені основні результати впровадження аграрних розписок у інших областях України – Полтавській, Вінницькій, Черкаській, Харківській – та перспективи впровадження такого досвіду на Сумщині.

 

З учасниками спілкуватимуться  заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко, ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 627 | Дата: 11.10.2016 | Комментарии (0)

11 жовтня у Сумському прес-клубі відбудеться засідання на тему «Патріотичне виховання: даєш ідеї?»

 

Про недостатність патріотичного виховання сьогодні та відсутність його стратегії говорилося чимало. Тепер кожен із зацікавлених може внести свій внесок у таку стратегію та її втілення в реальність: на Сумщині оголошується  обласний конкурс ідей розвитку та впровадження патріотичного виховання дітей і молоді в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, навчальних і позанавчальних закладах.

 

Про це детально розкажуть заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Микола Подопригора; начальник управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Лантушенко; заступник директора департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Едуард Кучменко; директор КУ СОР «Сумсь ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 507 | Дата: 11.10.2016 | Комментарии (0)

Ви коли-небудь опинялися наодинці з тяжким болем?..



7 жовтня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена Всесвітньому дню паліативної та хоспісної допомоги, що цього року відзначається 8 жовтня, на тему «Чи ж буде хоспіс у Сумах?»

Проблема відсутності спеціалізованих закладів для забезпечення паліативної допомоги мешканцям Сум стоїть дуже гостро вже декілька років. Вирішення її неодноразово зазначалось як пріоритетний напрямок розвитку галузі охорони здоров’я міста. Обіцянки щодо створення хоспісу у Сумах звучали у звітах міських голів і програмах партій напередодні виборів. Слова залишилися словами, обіцянки – обіцянками, а важкохворі та їх близькі – наодинці зі своїми проблемами та хворобами.

Які реальні переспективи створення спеціалізованного закладу для паліативних хворих у Сумах? Які шляхи вирішення проблеми бачить місцева влада ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 552 | Дата: 06.10.2016 | Комментарии (0)

27-28 серпня 2016 року в місті Тростянець (Сумська область) відбудеться вже 4-й міжнародний музичний фестиваль «СХІД-РОК». Унікальний цей фестиваль тим, що проводиться в середні фортеці XVIII століття Круглий Двір. Раніше він був амфітеатром, тому таку акустику в Україні ще треба пошукати, а музика в прямому сенсі слова проходить крізь кожного. 

Лайн-ап фестивалю нікого не залишить байдужим!  Вперше в України, гурт якій підкорів 6 континентів! Our Last Night - наш спеціальній гість із США! Разом з ними на двух сценах будуть відриватись: The HARDKISS, O.Torvald, Скрябін, Роллікс, Біла Вежа, Гражданін Топінамбур, Річі Колючій (Ramstain tribute) та багато інших. Загалом на фестивалі виступить 23 колективи серед яких традиційно будуть гості з Європи, у 2016 це – поп-панк група зі Швейцарії Uberyou, та канадці Fire Next Time.

Щороку СХІД-РОК дає можливість молодим колективам виступити на одній сцені з монстрами української рок-музики. ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 479 | Дата: 22.08.2016 | Комментарии (0)

Громадська організація «Клуб «Шанс» у партнерстві з громадською організацією «Інститут аналітики та адвокації» (м. Полтава), за фінансової підтримки управління інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Сумської ОДА та Міжнародного фонду «Відродження» оголошує про проведення конкурсу на участь у дводенному тренінгу для лідерів НУО Сумської області на тему «Соціальна підзвітність: поняття, продукти та переваги впровадження».  

Тренінг відбуватиметься у Сумах із 21 по 22 червня. Його основні завдання: 

1. Ознайомити представників неурядових організацій із концепцією взаємодії місцевої влади та громадськості на засадах соціальної підзвітності. 

2. Надати інформацію щодо системи органів влади та участі НУО у розробці й прийнятті місцевих цільових програм. 

3. Сформувати навички аналізу місцевих бюджетів та контролю за використанням міцевих ресурсі ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 446 | Дата: 10.06.2016 | Комментарии (0)

24 травня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція Дмитра Яроша  «Національний Рух «ДІЯ» та виклики сьогодення».



Сумський обласний штаб НР «ДІЯ» запрошує журналістів на зустріч із провідником руху Дмитром Ярошем, який презентує Національний Рух, розкриє завдання, що ставить перед собою «ДІЯ», розкаже про політичну ситуацію в Україні, дасть відповіді на запитання журналістів.                                                                        



До участі запрошуємо ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 503 | Дата: 23.05.2016 | Комментарии (0)

Якою має бути успішна виборча реформа? Чому для України важливо змінити виборче законодавство та зокрема існуючий Закон «Про Державний реєстр виборців»? Які переваги від вдосконалення інституту реєстрації виборців отримають громадяни? І найважливіше: чи існує реальна законодавча альтернатива діючому закону «Про Державний реєстр виборців»? 

 

Відповіді на ці та інші питання дадуть учасники публічної дискусії 

«Перспективи прийняття Виборчого кодексу та забезпечення відкритості Державного реєстру виборців» 

 

В дискусії візьмуть участь: 

1. Володимир Піньковський, експерт Центру підтримки громадських ініціатив

2. Москаленко Анатолій, начальник Відділу ведення Державного реєстру виборців Сумської районної державної адміністрації

3. Олександр Чернадчук, громадський діяч, юрист

 

У ход ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 428 | Дата: 18.04.2016 | Комментарии (0)

Якою має бути успішна виборча реформа? Чому для України важливо змінити виборче законодавство та зокрема існуючий Закон «Про Державний реєстр виборців»? Які переваги від вдосконалення інституту реєстрації виборців отримають громадяни? І найважливіше: чи існує реальна законодавча альтернатива діючому закону «Про Державний реєстр виборців»? 

 

Відповіді на ці та інші питання дадуть учасники публічної дискусії 

«Перспективи прийняття Виборчого кодексу та забезпечення відкритості Державного реєстру виборців» 

 

В дискусії візьмуть участь: 

1. Володимир Піньковський, експерт Центру підтримки громадських ініціатив

2. Москаленко Анатолій, начальник Відділу ведення Державного реєстру виборців Сумської районної державної адміністрації

3. Олександр Чернадчук, громадський діяч, юрист

 

У ход ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 429 | Дата: 18.04.2016 | Комментарии (0)

Панель HTML-кодів



Давайте знайомитися! «Юшка»!

 УВАГА! 12 квітня!

Творчий колектив першого сумського україномовного мальованого журналу коміксів «Юшка» запрошує колег і зацікавлених на презентацію своєї «страви».

 Про задум, концепцію журналу та бачення його перспектив розкажуть Сергій Рижов - ідейний лідер, відповідає за організацію роботи колективу та вихід журналу; Наталія Гончарук - автор ідеї та сценарист, художник-дублер, реклама, реалізація та популяризація журналу; Костянтин Глушко - головний художник коміксів; Дмитро Бей - забезпечує технічну підтримку та відповідає за роботу однойменного сайту «Юшка&raqu ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 496 | Дата: 11.04.2016 | Комментарии (0)

7 квітня в обласному прес-клубі відбудеться брифінг щодо проведення аграрної конференції «Як успішно впровадити аграрну реформу».



Аграрна конференція, що проходитиме 18 – 19 квітня у Глухові, – це перший захід у рамках «Української колегії», де обговорюватимуть політику держави в аграрному секторі та зміни, які необхідно внести в законодавство; проаналізують, чи потрібні українському фермерству європейські дотації, як фермерам отримати дешеві кредити, хто має право купувати українські землі, як може відбуватися експорт продукції до ЄС.



Про непересічну для області подію розповість організатор заходу - міський голова Глухова Мішель Терещенко.На запитання журналістів готовий відповідати також проректор із наукової роботи та економічних питань СНАУ Олександр Маслак.



До участі запрошуємо всі ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 531 | Дата: 07.04.2016 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 13 14 »