Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Тренінги відбудуться в Житомирі, Луцьку та Сумах - приєднуйтеся!
07:59
Тренінги відбудуться в Житомирі, Луцьку та Сумах - приєднуйтеся!
ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ІНЕТ-ЖУРНАЛІСТІВ І БЛОГЕРІВ ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО НАВЧАННЯ!

ПАРАЛЕЛЬНО ДО ЗАПОВНЕННЯ АНКЕТ ПРОСИМО ПОВІДОМИТИ ПРО БАЖАННЯ УЧАСТІ В ПРОЕКТІ СУМСЬКОМУ ПРЕС-КЛУБУ – ДЛЯ З᾽ЯСУВАННЯ ОРГПИТАНЬ ЩОДО ПОЇЗДОК НА ТРЕНІНГИ.

УВАГА: для подання заявок залишилося 12 днів!

 

ГО Асоціація професійних журналістів та рекламістів  Житомирщини запрошує  журналістів та блогерів , які працюють в інтернет-медіа  Волинської, Житомирської та Сумської областей до участі 

в трьох одноденних  тренінгах у рамках проекту  «Навчальний курс із покращення стандартів роботи прикордонних локальних інтернет-медіа Житомирської, Волинської та Сумської областей».

 

Тренінги відбудуться в листопаді –грудні 2015 року :

                1.«Журналістські стандарти в інтернет-медіа. Професійні етичні кодекси в журналістиці, як інструмент саморегуляції» - у м. Житомир

                2. «Особливості створення контенту для інтернет-медіа. Мережева етика» у м. Луцьк                                                                   

               3. «Як протистояти пропаганді та цензурі в умовах гібридної війни. Як працювати з іноземними в т.ч. російськими джерелами інформації та створювати новини для іноземних аудиторій» у м. Суми

 

Учасники зможуть взяти участь у всіх трьох тренінгах. Кількість учасників з кожної області -  10 осіб.

Учасникам з інших областей відшкодовується проїзд   (за наявності квитків ), проживання та харчування під час заходу. Забезпечення роздатковими матеріалами.

 

Тренінги відбуватимуться на базі прес-клубів Волинської, Житомирської та Сумської областей. Заключний бар-кемп за результатами проекту відбудеться у Житомирі.

 

Навчання проводитимуть тренери з Академії української преси, Центру медіареформ, МГО  «Інтерньюз-Україна». Дати проведення тренінгів будуть уточнені та повідомлені окремим оголошенням.

 

Для того , щоб подати заявку на участь у тренінгу заповніть, будь-паска анкету за посиланням     http://goo.gl/forms/wWyhmGajrz

                                                                                 до 28 жовтня 2015 р.

 

Довідка. Проект «Навчальний курс з покращення стандартів роботи прикордонних локальних Інтернет-медіа Житомирської, Волинської та Сумської областей» має на меті запровадити стандарти професійних електронних медіа для місцевих Інтернет-видань шляхом підписання та розповсюдження спільного меморандуму та навчити журналістів місцевих Інтернет-медіа  створювати якісний, соціально-відповідальний контент місцевих новин, як альтернативу зовнішній пропаганді російських Інтернет-порталів.

Здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні

 
Категорія: Анонси | Переглядів: 460 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: