Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 18 » Запрошуємо на тренінг!
13:12
Запрошуємо на тренінг!

Шановні колеги!

Маємо шанс поглибити свої знання з досить важливої теми – наркотиків. Цей шанс дає нам Клуб «Шанс», із яким уже працювало немало журналістів. У програмі тренінгу – оголошення конкурсу для журналістів на дану тематику.

22-23 квітня 2014 року громадська організація Клуб «Шанс» у партнерстві з Сумським прес-клубом проведе тренінг для журналістів «Відверто про наркотики: краще знати, ніж вважати». Тренінг відбудеться за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Тема наркотиків, здається, обговорена чи не всіма і кожен із нас має своє судження про питання. Втім, вона досить непроста і точка зору, нав᾽язана суспільству, неповно розкриває всі аспекти даної соціальної проблеми. З᾽ясувати законодавчі нюанси, дізнатися нову інформацію від медиків і громадських діячів, психологів і медійників, взяти інтерв᾽ю у наркозалежних ви зможете на цьому тренінгу.

Сподіваємося, отримавши нові знання, журналісти зможуть поглибити своє розуміння проблеми, написати цікаві матеріали (ще й ставши учасниками конкурсу!) і дати можливість соціуму краще зрозуміти непросте питання.

Тренінг триватиме два дні. До участі запрошуємо представників усіх ЗМІ, а передусім – журналістів, які цікавляться суспільною проблематикою і питаннями охорони здоров’я.

На жаль, кошти проекту не дозволяють оплатити проживання в готелі на час участі в тренінгу. Але якщо у журналістів районних газет є можливість переночувати в Сумах у знайомих, ми б радо зустріли вас на тренінгу і оплатили дорогу.

Усі учасники забезпечуються корисними роздатковими матеріалами, матимуть кава-паузи та обіди.

ПРОСИМО АКРЕДИТУВАТИСЯ НА УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ ДО 19 КВІТНЯ (СУБОТА), 13 ГОДИНИ ДНЯ.

Для цього потрібно надіслати заявку-анкету (у доданому файлі) за адресами sumpk@ukr.net або afedoryna@ukr.net

19 квітня заявленим учасникам буде надіслано програму тренінгу. Наперед повідомляємо, що реєстрація почнеться 22 квітня о 10.00, навчальна сесія – о 10.30. 23 квітня закінчення роботи – о 16.00.

Тренінг відбудеться за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

ЧЕКАЄМО!

/anketa_uchasnika_treningu_22-23.04.14.doc
 

Категорія: Анонси | Переглядів: 460 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: