Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Журналістів запрошують у прес-тур: хоспісне відділення в Краснопіллі
16:00
Журналістів запрошують у прес-тур: хоспісне відділення в Краснопіллі
На Сумщині тривають заходи до Всесвітнього дня паліативної та хоспісної допомоги.
 
Громадська організація "Клуб "Шанс" спільно з управлінням охорони здоров"я Сумської обласної державної адміністрації запрошують усіх бажаючих взяти участь у прес-турі до хоспісного відділення Краснопільської центральної районної лікарні.   

Хоспісне відділення створене у липні 2012 року з метою надання допомоги невиліковно хворим людям на останніх етапах життя. На даний час у ньому перебуває пацієнти, які потребують постійного догляду, знеболюючої терапії, харчування та психологічного комфорту. Опікуються пацієнтами 15 кваліфікованих медичних працівників.

 Щоб відкрити це відділення, довелося переглянути чимало нормативних документів з паліативної допомоги, уважно вивчати досвід інших медичних закладів країни, залучати необхідні спонсорські кошти. Саме тому досвід краснопільчан буде цікавий фахівцям міських та районних закладів охорони здоров’я, які планують відкривати подібні відділення та братимуть участь у прес-турі.  

В рамках заходу також  заплановано:

 ознайомлення з роботою Соціального бюро розвитку паліативної допомоги (спільна ініціатива громадської організації «Клуб «Шанс» та управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації);

проведення зустрічі з керівництвом Краснопільскої місцевої влади, головним лікарем ЦРЛ та завідуючим хоспісним відділенням;

спілкування з медичним персоналом відділення, пацієнтами та їх родичами.

До участі запрошуються усі ЗМІ.

Захід відбудеться 15 жовтня 2015 року за підтримки Мижнародного фонду "Відродження".

Початок заходу о 10.00 за адресою: м. Суми, провулок Інститутський, 1/1, офіс громадської організації «Клуб «Шанс». Відправлення автобусу до Краснопілля – 10.15.

Контактний телефон: 095 795 32 72 Валентина

Категорія: Анонси | Переглядів: 401 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: