Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Серпень » 12 » Зміна будинками обслуговуючої компанії: загрози та перспективи
12:48
Зміна будинками обслуговуючої компанії: загрози та перспективи
13 серпня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Зміна будинками обслуговуючої компанії: загрози та перспективи".

Завдяки змінам, внесеним виконкомом Сумської міськради до положення у сфері управління міським ЖКГ, мешканці багатоквартирних будинків отримали право змінити керуючого своїм будинком і обслуговуючу компанію. Враховуючи те, що значна доля сегмента багатоквартирних будинків знаходиться в обслуговуванні у КП "Сумижитло", яке неодноразово піддавалося критиці за неналежний рівень надання комунальних послуг, цілком прогнозованим є відтік "незадоволених" мешканців до інших учасників ринку комунальних послуг. Проте до вирішення питання, хто надалі буде обслуговувати їхні будинки, сумчанам треба підійти дуже виважено.

Про загрози і перспективи зміни обслуговуючої компанії для багатоквартирного будинку говоритимуть представники Керуючої компанії "КомЕнерго-Суми": директор Євген Косяненко, головний інженер Інна Босенко і фахівець по роботі з населенням Інеса Чеканська.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у середу, 13 серпня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.
Категорія: Анонси | Переглядів: 424 | | Теги: Євген Косяненко, КомЕнерго-Суми, Інеса Чеканська, Інна Босенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: