Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 25 » Медіа-день у обласному прес-клубі: мобільні групи діють – повідомляйте про порушення!
12:00
Медіа-день у обласному прес-клубі: мобільні групи діють – повідомляйте про порушення!
«Ще увечері напередодні ми об’їхали кілька дільниць і побачили, що бракує кабінок для голосування, - розповів голова Спілки ветеранів АТО Володимир ЛАВРИК, - проте керівники комісій нас запевнили, що до ранку все буде добре. Сьогодні виявилося, що проблема не вирішена й дільниці не працюють».

Це питання слід буде порушувати наступного тижня й карати винних, незалежно від їх партійної належності, - переконаний один із керівників мобільних груп із контролю за виборами. Але прикро, що дехто відразу скористався цим для розбрату та агітації, -  спочатку важливо організувати процес і провести належним  чином день виборів, вважає Володимир ЛАВРИК.

Між тим, вже під час прес-конференції перетелефонувавши на одну з проблемних виборчих дільниць, члени мобільних груп дізналися, що дільниця на вул. Зеленко, 4, налагодила роботу, але нормально почала працювати лише близько 10.15.

Наразі у місті курсує порядку 20 автівок, - повідомив заступник голови Спілки Юрій УДОВЕНКО. У них працює близько 80 осіб. Також група волонтерів працює у Інформаційно-ресурсному центрі для воїнів АТО, що на площі Незалежності.

Учасники акції «За чесні вибори» готові зреагувати на повідомлення щодо порушень процесу виборів і виїхати на місце таких порушень. Повідомити про порушення можна за телефонами 099 901 04 07 – Володимир ЛАВРИК; 066 607 80 70 – Юрій УДОВЕНКО; 098 099 01 31 – Олексій МАКАРЮК; 050 630 02 61 – Володимир ЧЕПІК.


 
Категорія: Новини | Переглядів: 416 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: