Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 21
22 жовтня у Незалежному громадському прес-центрі "Сумський вибір-2014" обласного прес-клубу відбудеться прес-конференція за темою "Яким не повинен бути народний депутат?"

Свою точку зору на кандидатів, депутатів і вибори зважилася висловити бабуся із села Самотоївка Краснопільського району Олександра Єгорівна Букша. Свої слова вона адресуватиме передусім кандидату в народні депутати по 158 виборчому округу самовисуванцю Івану Перерві, але вислухати побажання виборця "знизу" можуть усі бажаючі кандидати.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 22 жовтня, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 495 | Дата: 21.10.2014 | Комментарии (0)

22 жовтня у Незалежному громадському прес-центрі "Сумський вибір-2014" обласного прес-клубу відбудеться засідання за темою "Мобільний громадський контроль у день виборів 26 жовтня. Пропозиція спільного проекту".

Громадський Рух "Оновлене Місто" (ГРОМ), підтримане Комітетом Національної Безпеки, Сумською обласною федерацією страйкболу, громадським рухом "ЧЕСНО", за сприяння міліції, вирішили у день проведення виборів організувати "Мобільний громадський контроль". "Ми дотримуємося політичного нейтралітету, а тому політичні партії та їх представники до проекту не залучаються", - кажуть організатори акції і пропонують журналістам долучитися до їх контролю.

У розмові візьмуть участь координатор ГРОМу Павло Борисов, представник Комітету Національної Безпеки Денис Бітюков, координатор руху "За чесні вибори" Олександр Такул, заступник начальника УГБ УМВС України в Сумській області Олександр Курбет, інші.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засіданн ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 412 | Дата: 21.10.2014 | Комментарии (0)