Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 26
27 серпня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Вивчаємо англійську разом. Батьки та Діти». Третій сезон спільного проекту СОДТРК і видавництва «Університетська книга».

 

Здається, зовсім недавно у прес-клубі презентували проект із «телевізійного» вивчення англійської мови за програмою ОДТРК. А вже на черзі – третій його сезон, що запропонує  методику вивчення англійської мови у тандемі «батьки-діти». Про те, як проходитиме проект, розкажуть викладач і ведучий Станіслав Дугін,  директор Сумської обласної телерадіокомпанії Микола Чернотицький, директор видавництва «Університетська книга» Родіон Кочубей.

 

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

 

Засідання відбудеться 27 с ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 574 | Дата: 26.08.2015 | Комментарии (0)

26 серпня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Стоп, регіонали!» Презентація громадської ініціативи».

 

Напередодні виборів помітне пожвавлення політичних сил. Прикро, але серед них чимало «перефарбованих» організацій і кандидатів, які несуть старі, часом – антиукраїнські ідеї, прикрившись новими назвами та логотипами.

 

Пояснити виборцям, хто є хто, і не дати пройти до місцевих рад тим, хто вже показав, що відстоює не українські інтереси та не інтереси громад, прагне нова сумська Громадська ініціатива «Стоп, регіонали!». Про те, як вона діятиме, розкажуть студентський ректор Сумського державного педагогічного університету імені Антона Макаренка Ігор Ганненко, голова обласного осередку Молодіжного Націоналістичного Конгресу Мирослав Ольшанський і голова обласної організа ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 464 | Дата: 26.08.2015 | Комментарии (0)