Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 07
7 квітня в обласному прес-клубі відбудеться брифінг щодо проведення аграрної конференції «Як успішно впровадити аграрну реформу».



Аграрна конференція, що проходитиме 18 – 19 квітня у Глухові, – це перший захід у рамках «Української колегії», де обговорюватимуть політику держави в аграрному секторі та зміни, які необхідно внести в законодавство; проаналізують, чи потрібні українському фермерству європейські дотації, як фермерам отримати дешеві кредити, хто має право купувати українські землі, як може відбуватися експорт продукції до ЄС.



Про непересічну для області подію розповість організатор заходу - міський голова Глухова Мішель Терещенко.На запитання журналістів готовий відповідати також проректор із наукової роботи та економічних питань СНАУ Олександр Маслак.



До участі запрошуємо всі ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 538 | Дата: 07.04.2016 | Комментарии (0)

УВАГА! ПРОСИМО АКРЕДИТУВАТИСЯ!

 

9 квітня в обласному прес-клубі відбудеться засідання на тему «Розбудована Спілка ветеранів АТО готова працювати на захист прав своїх учасників і – на країну».

 

Протягом останнього півріччя ГО «Спілка учасників АТО Сумської області»   займалась  консолідацією і координацією зусиль учасників АТО, їх об’єднань у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей для забезпечення захисту своїх політичних, економічних, соціальних прав, надання оздоровчої, медичної, моральної та матеріальної допомоги.   

 

Одним із перших питань, на яке звертають увагу представники  Спілки  – це проблеми, що виникають у сім’ях загиблих і померлих учасників АТО. Але залишилось немало питань соціального, економічного, політичного, ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 706 | Дата: 07.04.2016 | Комментарии (0)