Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 16 » 500 безкоштовних перепусток на «Схід-рок»!
18:18
500 безкоштовних перепусток на «Схід-рок»!
Практично завершується підготовка до музичного фестивалю «Схід-рок». Його організатори   вже відкрили головну таємницю – хто буде ведучим. Отож, на головній сцені оголошуватиме виконавців і заповнюватиме паузи між виступами  Мяч Дредбол –  ведучий фестивалів, MC, вокаліст гурту «Ворст». На малій сцені «господарюватиме» Ілля Ярема –  радіоведучий Europa Plus, ведучий концертів і фестивалів.

Організатори наголошують, що «Схід-рок» матиме і благодійну складову. Так, воїни АТО та їх діти мають право безкоштовно 22 та 23 серпня відвідати музичний фестиваль «Схід-рок». Для цього на вході до «Круглого двору» слід звернутися з належними посвідченнями до відповідальної особи і отримати браслети-перепустки.

Право безкоштовного входу на фестиваль також мають діти громадян, які є переселенцями із зони АТО, а також юні тростянчани з багатодітних родин (де виховується п’ятеро і більше дітей), діти-інваліди, діти громадян, які належать до  категорії постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС. Батькам дітей вищеназваних категорій також  потрібно пред'явити відповідальній особі посвідчення, що підтверджують право на пільги. Загалом виділено 500 безкоштовних перепусток.

Алла ШОВКОПЛЯС

 
Категорія: Анонси | Переглядів: 380 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: