Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 17 » Благодійність не має кордонів
19:59
Благодійність не має кордонів
Саме це доводить українська діаспора з Сіднею (Австралія), що подарувала нашим військовим автомобіль “УАЗ 469”. Поки машина чекала на перші журналістські “оглядини”, самі представники ЗМІ мали змогу поспілкуватися з Володимиром Шульгою, координатором роботи з діаспорою, координатором ГО “Автомайдан-Суми” Олександром Величком та іншими автомайданівціми, які взяли участь у проекті.

 

“Дякую всім представникам української діаспори в Австралії за допомогу, передусім моєму братові, який особисто займався збором коштів, та усім небайдужим людям”, - такими словами Володимир Шульга почав прес-конференцію, що відбулася 12 серпня у Сумському обласному прес-клубі. Усього представникам сіднейської діаспори вдалося зібрати 1800 австралійських доларів. За словами Володимира Шульги, ці гроші були передані членам ГО “Автомайдан”, які уже давно примітили хороший “уазик” для потреб українских військових. Як розповідає Олександр Величко, автомобіль вони знайшли у місцевого пасічника, але не мали коштів, щоб його придбати. Отримавши допомогу від австралійців, машину викупили, трохи підремонтували і на сьогодні вже передали четвертій реактивній артилерійській батареї другого реактивного артилерійського дивізіону 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади. «Ми віримо, що хоч якось можемо допомогти нашим хлопцям, які воюють на Сході. І я впевнений, машина – це збережені життя захисників”, – говорить Величко.

Як підкреслили виступаючі, крім воєнної техніки, на фронті знадобляться будь-які машини. Приміром, подарований “УАЗ” є багатофункціональним і всюдихідним. Для транспортування поранених він підійде якнайкраще, бо у цій нелегкій справі головне швидкість та оперативність.

Закінчили прес-конференцію зверненням до громадян про те, що якщо хтось має транспорт і хоче подарувати або продати його за невеликі кошти, то може звернутись до ГО “Автомайдан”. Адже допомогти може кожен!

Марія ЛАГУТА

 
Категорія: Анонси | Переглядів: 446 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: