Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Липень » 8 » Бухгалтере, змагайся за кращість!
20:16
Бухгалтере, змагайся за кращість!

Яка мета другого Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України-2014» і як взяти у ньому участь, говорили на прес-конференції в обласному прес-клубі.

У Сумському прес-клубі презентували конкурс, який, на думку організаторів, має підняти престиж професії бухгалтера та відновити її роль у економічній стратегії підприємств.

Конкурс «Кращий бухгалтер України», власне, розпочався, повідомили учасники прес-конференції голова обласного осередку ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Олена Грудіна та сертифікований аудитор, судовий експерт Міністерства юстиції України, член спілок аудиторів України та експертів України, автор періодичних бухгалтерських видань Анна Клєцова. Він стартував 20 червня і продовжуватиметься до 30 жовтня цього року у вигляді on-line рейтингу на сайті www.ua-award.org.

Досвід першого конкурсу засвідчив не лише актуальність даного заходу, а і його високу затребуваність. Учасники підтвердили та підвищили як свій професійний рівень, так і рівень своїх компаній.

Для проведення конкурсу завдяки робочій групі з 400 бухгалтерів і власників/директорів бізнесу створені додаткові сервіси. Перший – інформаційний майданчик із відкритим доступом для учасників, які пройшли перший тур конкурсу. На ньому будуть представлені успішні приклади понад 5000 бухгалтерів щодо роботи з контролюючими органами, створенню звітності для інвестицій, взаємодії з маркетинговими службами та постачальниками. Другий – СМС-голосування, в якому колеги і друзі зможуть підтримати учасника.

У конкурсі можуть взяти участь усі бажаючі практикуючі бухгалтери, незалежно від стажу та місця роботи. Для цього треба зареєструватися на сайті http://ua-award.org .

Номінації конкурсу представлені у трьох категоріях: кращий бухгалтер комерційної організації; кращий бухгалтер бюджетної організації; гордість професії. Конкурс буде проведено в три етапи з постійно поновлюваним on-line рейтингом. 1 тур – тестування з можливістю учаснику буквально за 30 хвилин отримати визнання і диплом «Бухгалтер-Практик». 2 тур – запитання для професіоналів, які вільно вибирають найбільш вигідний для підприємства варіант роботи, можуть підготувати привабливу для інвесторів фінансову звітність, а отже, гідні отримати диплом «Бухгалтер-Професіонал». 3 тур – рівень «Бухгалтер-Експерт», який створює правила обліку на своєму підприємстві, вміє виходити зі складних ситуацій, навіть із законодавчою невизначеністю, та відстоювати свою позицію перед контролюючими органами і керівництвом підприємства.

Шість фіналістів конкурсу візьмуть участь у розробці методології бухгалтерського обліку для Міністерства фінансів України на 2015 рік і таким чином зможуть вплинути на законодавчу базу країни. Лауреати конкурсу отримають почесні дипломи та цінні подарунки.

До журі другого і третього етапів увійдуть представники державних органів міністерств фінансів, доходів і зборів, Держскарбниці, власники і директори підприємств, фахівці-експерти з різних країн і переможці конкурсу «Кращий бухгалтер-2013». Конкурс проводиться за підтримки Міністерства фінансів України.

Організатори запрошують усіх бухгалтерів, компанії та організації долучатися до конкурсу.
 

Анна Бятова

Категорія: Новини | Переглядів: 472 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: