Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 6 » Чи ж буде хоспіс у Сумах?
07:25
Чи ж буде хоспіс у Сумах?
Ви коли-небудь опинялися наодинці з тяжким болем?..



7 жовтня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена Всесвітньому дню паліативної та хоспісної допомоги, що цього року відзначається 8 жовтня, на тему «Чи ж буде хоспіс у Сумах?»

Проблема відсутності спеціалізованих закладів для забезпечення паліативної допомоги мешканцям Сум стоїть дуже гостро вже декілька років. Вирішення її неодноразово зазначалось як пріоритетний напрямок розвитку галузі охорони здоров’я міста. Обіцянки щодо створення хоспісу у Сумах звучали у звітах міських голів і програмах партій напередодні виборів. Слова залишилися словами, обіцянки – обіцянками, а важкохворі та їх близькі – наодинці зі своїми проблемами та хворобами.

Які реальні переспективи створення спеціалізованного закладу для паліативних хворих у Сумах? Які шляхи вирішення проблеми бачить місцева влада та громадськість? Чого чекати важкохворим людям та їх близьким, коли їх проблеми не входять до пріоритетів місцевої влади? Про це говоритимуть заступник Сумського міського голови Степан Пак; депутат Сумської міської ради Андрій Крамченков; керівник громадської організації «Клуб «Шанс» Олексій Загребельний.

 До участі запрошуємо всі ЗМІ.



Засідання відбудеться 7 жовтня, у п᾽ятницю, у прес-залі обласного прес-клубу –

м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.



Початок об 11.00.

 

Контактна особа - Ольга Карпенко,

тел. 0509221139

 
Категорія: Анонси | Переглядів: 553 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: