Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 11
Шановні колеги, сумські медійники, а передусім – редактори та журналісти ЗМІ міст і районів області! До вашої уваги – анонс заходу, що може бути цікавим і корисним для ваших аудиторій. Запрошуємо до участі!

 

19 жовтня у Сумах відбудеться конференція «Впровадження аграрних розписок у Сумській області».

 

На заході детально розкажуть, чим може бути корисний для малих і середніх сільгоспвиробників цей фінансовий механізм. Будуть представлені основні результати впровадження аграрних розписок у інших областях України – Полтавській, Вінницькій, Черкаській, Харківській – та перспективи впровадження такого досвіду на Сумщині.

 

З учасниками спілкуватимуться  заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко, ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 632 | Дата: 11.10.2016 | Комментарии (0)

11 жовтня у Сумському прес-клубі відбудеться засідання на тему «Патріотичне виховання: даєш ідеї?»

 

Про недостатність патріотичного виховання сьогодні та відсутність його стратегії говорилося чимало. Тепер кожен із зацікавлених може внести свій внесок у таку стратегію та її втілення в реальність: на Сумщині оголошується  обласний конкурс ідей розвитку та впровадження патріотичного виховання дітей і молоді в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, навчальних і позанавчальних закладах.

 

Про це детально розкажуть заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Микола Подопригора; начальник управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Лантушенко; заступник директора департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Едуард Кучменко; директор КУ СОР «Сумсь ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 510 | Дата: 11.10.2016 | Комментарии (0)

Напередодні  Всесвітнього дня паліативної та хоспісної допомоги у Сумському прес-клубі відбулась прес-конференція на тему «Чи ж буде хоспіс у Сумах?»

 Від якого б захворювання пацієнт не страждав, яким би важким це захворювання не було, завжди можна знайти спосіб зберегти якість життя хворого. Саме це і є завданням паліативної та хоспісної допомоги: не тільки забезпечити знеболення та усунути інші симптоми хвороби, а й надати психологічну, духовну та соціальну підтримку хворому та його рідним.

За інформацією обласного управління охорони здоров’я, попри стабільний розвиток системи надання паліативної допомоги в Сумській області, у обласному центрі досі відсутні спеціалізовані заклади або відділення, де б надавалась така допомога. Два паліативних ліжка, розміщені у Сумському обласному диспансері радіаційного захисту населення, потреби в такому виді допомоги не задовольняють. Відтак, більшість невиліковно хворих с ... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 688 | Дата: 11.10.2016 | Комментарии (0)

І знову з приходом осені у людей виникають запитання: чому плата за комунальні послуги така висока і де взяти кошти, щоб їх оплатити? Про це та багато іншого журналісти Сумської, Харківської та Полтавської областей говорили на семінарі-тренінгу в Харкові. Лейтмотивом заходу стали питання енергоефективності та соціального захисту в умовах реформування енергетичного сектору в Україні. Простими словами: як українцям заощадити власні кошти, але при цьому щоб в оселях було тепло?

Субсидії – це не страшно!

Найбільш ефективним засобом соціального захисту сьогодні держава називає систему надання субсидій. Хто їх може отримати і яким чином, розповіла експерт із питань соціального захисту, консультант Світового Банку Валентина Войтенко. Вона спробувала розвіяти міфи, що існують навколо цієї програми, привівши чимало конкретних прикладів.

Ось «топ» найпоширеніших серед українців міфів з приводу о ... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 588 | Дата: 11.10.2016 | Комментарии (0)