Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 31 » «Чому не відбувся Міжнародний фестиваль «Кришталеві джерела-2015»? І що – далі?»
19:37
«Чому не відбувся Міжнародний фестиваль «Кришталеві джерела-2015»? І що – далі?»
1 вересня відбудеться прес-конференція на тему «Чому не відбувся Міжнародний фестиваль «Кришталеві джерела-2015»? І що – далі?»

Міжнародний фестиваль аудіовізуальних мистецтв для дітей і молоді «Кришталеві джерела», що народився на Сумщині й мав відбутися 24-ий раз, планувався на 22-24 серпня. Місцем його проведення повинен був стати Конотоп. Менше, ніж за тиждень, фестиваль було відмінено. Чимало команд із України, які вже взяли квитки до Конотопа та в зворотньому напрямку, мусили їх здати із фінансовими втратами для себе. Втратами, які ніхто не відшкодує, адже цього року вперше держава не профінансувала захід.

З яких причин і з чийого бажання відмінено «КД»? Наскільки законною була ця відміна та яка подальша доля може чекати захід, який так легко раптом просто «відняти»? Чи вирішено конфлікт, що спричинив відміну «КД» і які плани його організаторів щодо подальшого вирішення проблеми, що виникла?

На ці запитання дадуть відповідь ідеолог і багаторічний організатор «КД» Ілля Фоменко, представники обласної організації Спілки фотохудожників, співорганізатори фестивалю Ігор Ройченко та Олександр Миколенко. До розмови запрошено також заступника голови ОДА Ірину Купрейчик та представника УМВС у Сумській області.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

 

Засідання відбудеться 1 вересня, у вівторок,  у  прес-залі обласного прес-клубу –  

м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 15.00.

 
Категорія: Анонси | Переглядів: 456 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: