Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 12 » Дорожня карта реформ для майбутнього парламенту
20:11
Дорожня карта реформ для майбутнього парламенту
13 жовтня у Сумському прес-клубі за ініціативи «Реанімаційного Пакету Реформ» та Громадського Руху ЧЕСНО відбудеться круглий стіл на тему «Дорожня карта реформ для майбутнього парламенту», де буде представлено покрокові плани впровадження реформ у найважливіших галузях. У заході візьмуть участь експерти «Реанімаційного Пакету Реформ», Руху ЧЕСНО, представники політичних партій та кандидати в народні депутати за мажоритарними округами Сумської області.

Експерти ініціативи «Реанімаційний Пакет Реформ» представлять опис, завдання та конкретні заходи в сфері зміни державного законодавства, які повинні бути ухвалені протягом двох перших сесій майбутнього парламенту, а також обговорять шляхи забезпечення їхнього ефективного застосування. Метою круглого столу є діалог з висуванцями у мажоритарних округах, з ціллю заручитися їх підтримкою для ухвалення реформ у новому парламенті, а також зобов’язаннями дотримуватись принципів доброчесності. Кандидатам у народні депутати буде запропоновано підписати «Дорожню карту реформ» від РПР як зобов’язання перед виборцями.

Окрім цього представники руху ЧЕСНО презентують критерії аналізу кандидатів-мажоритарників та розкажуть про деталі карколомного голосування 16 січня та про голосувальників-кандидатів на Сумщині. Також активісти ЧЕСНО проінформують учасників про хід кампанії з оприлюднення декларацій та автобіографій кандидатів у народні депутати в округах Сумської області.

Учасники круглого столу:
- Вадим Міський, співкоординатор руху «ЧЕСНО» та ініціативи «Реанімаційний Пакет Реформ» (м. Київ);
- Микола Виговський, співкоординатор ініціативи «Реанімаційний Пакет Реформ», менеджер групи РПР з реформи публічної адміністрації (м. Київ);
- Олег Рибачук, один із ініціаторів руху «ЧЕСНО» (м.Київ);
- Анна Товстуха, координатор Громадського руху ЧЕСНО в Сумській області;
- запрошені кандидати у народні депутати.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Захід відбудеться у понеділок, 13 жовтня, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категорія: Анонси | Переглядів: 509 | | Теги: Олег Рибачук, Анна Товстуха, Микола Виговський, Рух ЧЕСНО, Вадим Міський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: