Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 9 » Як Суми обиратимуть свого «містера»?
07:42
Як Суми обиратимуть свого «містера»?
Як буде проходити конкурс «Містер Суми» розповіли журналістам на прес-конференції у обласному прес-клубі організатор конкурсу «Містер Суми – 2015» Кирило Строганов, модель і телеведуча Тетяна Ковінько, режисер дійства Юрій Обод, стиліст Олена Верхошанська, майстер краси Наталія Корнієнко та хореограф Вікторія Власенко.

«Містер Суми» буде проведено 28 червня у розважальному комплексі «Графин». Спеціалісти своєї справи вирішили: на конкурс будуть приймати харизматичних і талановитих юнаків від 18 років. А от верхньої вікової межі організатори не встановлювали. Тетяна Ковінько говорить, що бажання обмежувати учасників за віком організатори не мають. Головна умова – повноліття і бажання проявити себе.

Кирило Строганов зауважив: «Участь у конкурсі – це можливість для хлопців спробувати щось нове та незвичайне, відкрити в собі нові грані таланту, показати свою неординарність. З хлопцями працюватимуть справжні фахівці в сфері створення іміджу. Так, Олена Верхошанська готова надати стилістичну допомогу конкурсантам майбутнього дійства. Вікторія Власенко планує розкрити приховані здібності та таланти у хореографії. А можливість глянути на себе іншими очима надасть Наталя Корнієнко».

Зацікавлені можуть подивитись фото учасників на сайті (пошук – 0542) та візуально обрати свого фаворита, який отримає приз глядацьких симпатій. За словами організаторів, переможець отримає «хорошу» грошову винагороду. Заохочувальні подарунки будуть вручені юнаками, які зайняли друге та третє місця.

Небайдужі люди, каже Юрій Обод, а це – команда конкурсу, не зважаючи на суспільно-політичний стан країни, прагнуть змінити культурний рівень життя, додати яскравих барв у суспільну течію. Організатори подумують частину коштів, виручених від продажу квитків, використати на благодійність.

Катерина РАДЧЕНКО

 
Категорія: Новини | Переглядів: 472 | | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: