Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 09
Питання закупівлі нових тролейбусів уже кілька років поспіль не втрачає своєї актуальності. Стан тролейбусного парку Сум залишає бажати кращого. Між тим, нові дев᾽ять тролейбусів переможець проведеного тендеру – «Богдан-Моторс» – відмовляється поставляти за ціною, вказаною в тендері, пропонуючи купити «рогаті» за вищою вартістю, без її обґрунтування. Засновник громадської ініціативи «Сумський тролейбус» Євген Кузьмичов вважає, що скасовувати цю покупку не варто, адже з часу, що пройшов після тендеру, тролейбуси ще виросли в ціні. Активісти говорять: варто продовжити перемовини з виробником щодо ціни чи шукати правди у судових інстанціях.

Для того, щоб уникнути попередніх помилок при проведенні наступного тендеру на придбання чотирьох тролейбусів, представники громадськості – засновник громадської ініціативи «Сумський тролейбус» Євген Кузьмичов та експерт із розвитку громадського транспорту Олександр Мироненк ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 449 | Дата: 09.06.2015 | Комментарии (0)

Як буде проходити конкурс «Містер Суми» розповіли журналістам на прес-конференції у обласному прес-клубі організатор конкурсу «Містер Суми – 2015» Кирило Строганов, модель і телеведуча Тетяна Ковінько, режисер дійства Юрій Обод, стиліст Олена Верхошанська, майстер краси Наталія Корнієнко та хореограф Вікторія Власенко.

«Містер Суми» буде проведено 28 червня у розважальному комплексі «Графин». Спеціалісти своєї справи вирішили: на конкурс будуть приймати харизматичних і талановитих юнаків від 18 років. А от верхньої вікової межі організатори не встановлювали. Тетяна Ковінько говорить, що бажання обмежувати учасників за віком організатори не мають. Головна умова – повноліття і бажання проявити себе.

Кирило Строганов зауважив: «Участь у конкурсі – це можливість для хлопців спробувати щось нове та незвичайне, відкрити в собі нові грані таланту, показати свою неординарність. З хлопцями працюват ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 468 | Дата: 09.06.2015 | Комментарии (0)