Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Липень » 28 » Як забезпечити контроль за публічними коштами
12:52
Як забезпечити контроль за публічними коштами
29 липня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Як забезпечити контроль за публічними коштами".

Представники громадської ініціативи "За відкритість використання публічних коштів" презентують своє бачення, яким чином можливо забезпечити громадський контроль за публічними коштами.

У рамках заходу мова йтиме про наступне:
Як працюватиме ініціатива "За відкритість використання публічних коштів" на рівні Сумської області як одній із пілотних областей?
Яким чином впроваджуватиметься "Громадський бюджет" із доступним викладом інформації (у форматі інфографіки) та що зміниться? Як влада реагує на дану громадську ініціативи та які власні ініціативи впроваджує місцева влада для забезпечення відкритості процесу використання бюджетних коштів? Що корисного принесе співпраця громадськості та представників влади для журналістів, розслідувачів, місцевої громади?
Чому сьогодні необхідне прийняття закону "Про відкритість використання публічних коштів", що розглядатиметься 12-15 серпня Верховною Радою у другому читанні? Що він змінить?

Учасники прес-конференції:
- Сергій КАРЕЛІН, експерт відділу бюджетної політики ГО "Центр політичних студій та аналітики";
- Андрій КРАМЧЕНКОВ, заступник голови Сумської облдержадміністрації;
- Андрій РИБАЛКО, експерт СОГО "Бюро аналізу політики".

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у вівторок, 29.07.14 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.

Додаткова інформація
З січня 2014 року стартував проект «Створення і впровадження державної системи контролю за коштами «Відкритий бюджет». Виконавцем проекту є ГО «Центр політичних студій та аналітики». Проект фінансується Європейським Союзом.
Регіональними партнерами обрано 4 області, в тому числі Сумську область. Проект «Створення і впровадження державної системи контролю за коштами «Відкритий бюджет» включає в себе три компоненти: діяльності з адвокатування прийняття законопроекту «Про відкритість використання публічних коштів», розробка та впровадження моніторингової системи за використанням бюджетних коштів «Громадський бюджет» у виконавчих органах трьох пілотних регіонів Сумщини та моніторинг діяльності в галузі державних закупівель.
Категорія: Анонси | Переглядів: 420 | | Теги: Андрій Рибалко, Бюро аналізу політики, Сергій Карелін, Андрій Крамченков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: