Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 26 » "Круглий стіл" за результатами громадської антикорупційної експертизи рішень Сумської міської ради
07:59
"Круглий стіл" за результатами громадської антикорупційної експертизи рішень Сумської міської ради
Запрошуються регіональні ЗМІ!

 

Бізнес Сумщини обговорюватиме підсумки проведення проекту «Впевнений бізнес – заможна громада»

У п’ятницю, 27 листопада 2015 року, об 11-00 у приміщенні виставкового центру Торгово-промислової палати (адреса: м. Суми вул. Іллінська 7- А) відбудеться підсумковий круглий стіл за результатами громадської антикорупційної експертизи рішень Сумської міської ради, прийнятих у 2013-2015рр.. Експертиза проводилася протягом 2015 року групою експертів у рамках Проекту USAID «Впевнений бізнес – заможна громада» (проведення невідкладних реформ для покращення бізнес-середовища в Україні) за участі регіонального партнера проекту — Сумської обласної громадської організації «Спілка підприємців, орендарів та власників Сумської області».

До участі у круглому столі запрошені: міський голова, новообрані депутати Сумської міської ради, підприємці, представники діючих місцевих і регіональних об’єднань малого та середнього бізнесу, управлінь і департаментів: правового; будівництва, архітектури та земельних відносин; підприємництва, торгівлі та споживчого ринку; благоустрою; фінансового, експерти проекту з Вінницької, Івано-Франківської, Дніпропетровської областей.

Під час круглого столу керівник проекту підіб’є підсумки проведеної роботи; експерти представлять результати громадської антикорупційної експертизи, за напрямками та про напрацьовані проекти рішень, покликані змінити на краще бізнес-клімат у м. Суми. Запрошені експерти з інших регіонів України розкажуть про результати проекту в їх пілотних регіонах.

Контактна особа: Іченська Світлана Анатоліївна, моб. 0662482184, e-mail: svetlana.ichenskaya@mail.ru

 
Категорія: Анонси | Переглядів: 371 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: