Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 26
Запрошуються регіональні ЗМІ!

 

Бізнес Сумщини обговорюватиме підсумки проведення проекту «Впевнений бізнес – заможна громада»

У п’ятницю, 27 листопада 2015 року, об 11-00 у приміщенні виставкового центру Торгово-промислової палати (адреса: м. Суми вул. Іллінська 7- А) відбудеться підсумковий круглий стіл за результатами громадської антикорупційної експертизи рішень Сумської міської ради, прийнятих у 2013-2015рр.. Експертиза проводилася протягом 2015 року групою експертів у рамках Проекту USAID «Впевнений бізнес – заможна громада» (проведення невідкладних реформ для покращення бізнес-середовища в Україні) за участі регіонального партнера проекту — Сумської обласної громадської організації «Спілка підприємців, орендарів та власників Сумської області».

До участі у круглому столі запрошені: міський голова, новообрані депутати Сумської міської ради, підприємці, представники ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 367 | Дата: 26.11.2015 | Комментарии (0)

«Навчальний курс із покращення стандартів роботи прикордонних   локальних інтернет-медіа Житомирської, Волинської та Сумської областей» розпочався з Сум. Саме тут відбувся перший тренінг за таким проектом Асоціації професійних журналістів та рекламістів Житомирщини, що реалізується спільно з Сумським та Волинським прес-клубами. До участі були запрошені журналісти  інтернет-медіа та блогери відповідно Сумської, Житомирської та Волинської областей.

Тренінг мав на меті розглянути питання, як протистояти пропаганді та цензурі в умовах гібридної війни та як працювати з іноземними в тому числі російськими джерелами інформації й створювати новини для іноземних аудиторій.

Як виявилося, більшості присутніх раніше не доводилося стикатися з проблемами при роботі з іноземними джерелами, але фейкові та замовні новини зустрічалися багатьом.

Отож, одним із завдань, що виконувала тренер Людмила Гуменюк, виконавчий директор «Центру ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 428 | Дата: 26.11.2015 | Комментарии (0)