Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 10 » Купити щось із рук Євгена Положія або Дмитра Відовіча!
13:57
Купити щось із рук Євгена Положія або Дмитра Відовіча!
Не тільки брати, а й віддавати!Саме під таким девізом 8 серпня у Сумах пройшов другий за рахунком благодійний «Блошиний ринок на Воскресенській».

Цього разу гроші збирали для сина солдата АТО, чотирирічного Максима Кліпи, який потребує курсу хіміотерапії. Крім цього, частина коштів пішла на не менш добру справу: закупівлю матеріалів для плетіння маскувальних сіток, які так необхідні воїнам для захисту країни. Організаторами акції виступили Громадський фонд «Суми» спільно з газетою «Панорама». Не обійшлося й без допомоги обласної державної телерадіокомпанії та Агенції промоції міста Суми, які займалися інформаційно-рекламною діяльністю. А ресторани «Дикий Захід» та «Смачно по-українськи» безкоштовно забезпечували продавців обладнанням для торгівлі,  їжею та холодними  напоями.

Благодійність не залишила людей байдужими. Тож асортимент ринку був представлений різноманітними виробами: від звичайних «цікавинок», одягу та книжок, які сумчани приносили на продаж, до речей відомих людей. Так, можна було купити щось із рук головного редактора газети «Панорама» Євгена Положія або журналіста газети «Ваш Шанс» Дмитра Відовіча. За словами координатора акції Юлії Левківської, організатори шукали нові шляхи допомоги і зупинилися саме на «блошиних  ринках», адже це чудовий спосіб робити добро. «Наш головний принцип – не просто просити гроші, а й давати щось у відповідь», – пояснює Юлія.

За час роботи «блошиного» ринку його відвідало чимало людей. «Мені приємно думати, що кошти, які я заплатила, будуть спрямовані на добру справу”, – говорить одна з відвідувачів акції Марина, яка придбала собі цікаву книгу.

За словами організаторів, у кінці серпня планується ще один «блошиний» риночок за темою «Збери гроші – одягни дитину героя в школу». Зібрані кошти підуть на підтримку дітей, чиї батьки боронять країну.

Марія ЛАГУТА

 

 
Категорія: Новини | Переглядів: 403 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: