Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 24 » Перспективи покращення громадського контролю за веденням Державного реєстру виборців України напередодні виборів до місцевих рад
12:12
Перспективи покращення громадського контролю за веденням Державного реєстру виборців України напередодні виборів до місцевих рад
25 травня в обласному прес-клубі відбудеться засідання «круглого столу» на тему «Перспективи покращення громадського контролю за веденням Державного реєстру виборців України напередодні виборів до місцевих рад».

В ході круглого столу обговорюватимуться основні аспекти розвитку Державного реєстру, міжнародні практики публічного контролю за веденням реєстрів. Одним з основних завдань зустрічі є обговорення питання відкритості Державного реєстру та контролю за складанням списків виборців: які персональні дані Державного реєстру виборців повинні бути відкритими для суб’єктів виборчого процесу та яким чином це можливо забезпечити?

До участі в обговоренні запрошені представники органів ведення Державного реєстру виборців, представники політичних партій;громадських організацій;депутати місцевих рад та майбутні кандидати у депутати, громадські діячі.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 25 травня, у понеділок, у прес-залі обласного прес-клубу –

м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.

Контактна особа:

Владислав Діброва 066 924 01 03

 
Категорія: Анонси | Переглядів: 462 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: