Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 24
Так лунала головна тема засідання, що відбулося в Сумському обласному прес-клубі 15 травня. Поспілкуватися з журналістами прийшли представники Громадського фонду «Суми»: голова наглядової ради Олександр Такул, голова правління, менеджер проектів РНГО «Центр соціального партнерства» Анна Товстуха, менеджер проектів Сумського обласного комітету молодіжних організацій Дмитро Зінченко.

Громадський фонд «Суми» був створений у серпні 2014 року. Цьому посприяли громадська організація «Центр Соціального Партнерства», Сумська обласна молодіжна громадська організація «Студентське братство Сумщини», а також  Товариство з обмеженою відповідальністю «Всі Суми Панорама-Медіа».

На початку прес-конференції Анна Товстуха наголосила на прозорості діяльності фонду, який кожні півроку звітуватиме про виконану роботу. Також вона зазначила про розширення первинної команди наглядової ради організації, що ма ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 8011 | Дата: 24.05.2015 | Комментарии (14)

«Мінус вісім» – таким є показник приросту населення у Сумській області. Ця цифра – один із найгірших результатів в Україні, середньодержавний становить 5,5. Саме тому зараз у нашому регіоні є досить актуальним привернення уваги до проблеми відповідального ставлення до батьківства. Одна з подій, що сприяє просуванню цієї теми –  Всеукраїнський тиждень планування сім’ї. Цього року він припадає на 11-17 травня.

З метою презентації Всеукраїнського тижня планування сім’ї на Сумщині 6 травня обласний прес-клуб зібрав представників охорони здоров’я, громадських організацій та ЗМІ.

На прес-конференції головний акушер-гінеколог області, завідувачка обласного центру планування сім’ї Вікторія Краснокутська та обласний лікар-гінеколог дитячого та підліткового віку Жанна Гіленко ознайомили громадськість зі статистикою народжуваності та статевого здоров’я на території регіону. Вони наголосили на важливості при ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 509 | Дата: 24.05.2015 | Комментарии (0)

25 травня в обласному прес-клубі відбудеться засідання «круглого столу» на тему «Перспективи покращення громадського контролю за веденням Державного реєстру виборців України напередодні виборів до місцевих рад».

В ході круглого столу обговорюватимуться основні аспекти розвитку Державного реєстру, міжнародні практики публічного контролю за веденням реєстрів. Одним з основних завдань зустрічі є обговорення питання відкритості Державного реєстру та контролю за складанням списків виборців: які персональні дані Державного реєстру виборців повинні бути відкритими для суб’єктів виборчого процесу та яким чином це можливо забезпечити?

До участі в обговоренні запрошені представники органів ведення Державного реєстру виборців, представники політичних партій;громадських організацій;депутати місцевих рад та майбутні кандидати у депутати, громадські діячі.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 25 травня, ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 461 | Дата: 24.05.2015 | Комментарии (0)