Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 27 » Спортивна подія року – Кубок Солідарності з дуатлону-2015
06:12
Спортивна подія року – Кубок Солідарності з дуатлону-2015
 
 27 серпня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Спортивна подія року – Кубок Солідарності з дуатлону-2015».
Наймасштабніша спортивна подія року – Кубок Солідарності з дуатлону-2015 збере в Сумах найсильніших спортсменів України.  В змаганнях візьмуть участь близько 120 спортсменів із усієї держави – як відомих легкоатлетів, так і аматорів.  Серед відомих імен учасників – Андрій Оністрат, Дмитро Гармаш, Катерина Яковенко. У програмі: біг – 7,5 кілометра, велосипедна їзда – 20 кілометрів. Змагання пройдуть у три етапи на центральних вулицях міста. Старт Кубку відбудеться 5 вересня о 12:00 на площі Незалежності. Організатори підготували спеціальні сюрпризи до спортивного свята.
Про все це та інше детально розкажуть організатор спортивного свята Олег Лукашук, громадьска активістка Наталія Осікова, начальник Сумського обласного управління молоді та спорту Дмитро Лантушенко.       
 До участі запрошуємо всі ЗМІ.
Засідання відбудеться 27 серпня, у четвер, у прес-залі обласного прес-клубу – м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.
 Початок о 14.00.
 ДОВІДКА: дуатлон (по-англійськи duathlon, похідне від грецьких слів du– два і athlon – змагання, боротьба) – вид спорту, що складається з трьох етапів. Перший етап – біг, далі йде велогонка і знову біг. Зміна етапів проводиться в транзитній зоні, де кожному атлетові відведено власне місце для зберігання екіпіровки. Чемпонати Світу з дуатлону проводяться з 1990 року.  Наймасовіший дуатлон пройшов 17 вересня 2005 року в Richmond Park, Surrey. На старт дистанції 10 км бігу / 20 км велогонки / 5 км бігу вийшло близько 2500 атлетів. Сьогодні ці змагання мають неймовірну популярність серед європейських країн і  з кожним роком завойовують все більшу симпатію серед людей, що ведуть здоровий спосіб життя. Аби стати учасником дуатлону, можна не бути професійним спортсменом, його старти відкриті для всіх охочих позмагатися у силі та витривалості.  
 
  
Категорія: Анонси | Переглядів: 493 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: