Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Липень » 16 » Сумські студенти – кращі в Україні за науковою діяльністю
13:47
Сумські студенти – кращі в Україні за науковою діяльністю

17 липня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Сумські студенти – кращі в Україні за науковою діяльністю».

За результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт студенти СумДУ вибороли 74 нагороди і вибороли перший показник серед усіх вишів України. Вони обійшли НТУ «Харківський політехнічний інститут» (2 місце) та Київський національний університет імені Тараса Шевченка (4 місце).

Про те, чому важливо розвивати студентську науку та як університет має допомагати молодим науковцям, розповість проректор із наукової роботи Сумського державного університету Анатолій Чорноус. Своїми успіхами в науковій діяльності, а також баченням перспективи молоді у науці поділяться студенти СумДУ Марина Шумакова – факультет електроніки та інформаційних технологій, диплом І ступеня, фізика; Любов Краснова - факультет економіки та менеджменту, диплом І ступеня, економіка сільського господарства та АПК; Валерія Біленко – факультет економіки та менеджменту, диплом ІІІ ступеня, гендерні дослідження.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 17 липня, у четвер, у прес-залі обласного прес-клубу – м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 13:00.
 

Категорія: Анонси | Переглядів: 407 | | Теги: Марина Шумакова, Валерія Біленко, Анатолій Чорноус, Любов Краснова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: