Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 11 » «Впровадження аграрних розписок у Сумській області» - акредитуйтеся на конференцію!
06:56
«Впровадження аграрних розписок у Сумській області» - акредитуйтеся на конференцію!
Шановні колеги, сумські медійники, а передусім – редактори та журналісти ЗМІ міст і районів області! До вашої уваги – анонс заходу, що може бути цікавим і корисним для ваших аудиторій. Запрошуємо до участі!

 

19 жовтня у Сумах відбудеться конференція «Впровадження аграрних розписок у Сумській області».

 

На заході детально розкажуть, чим може бути корисний для малих і середніх сільгоспвиробників цей фінансовий механізм. Будуть представлені основні результати впровадження аграрних розписок у інших областях України – Полтавській, Вінницькій, Черкаській, Харківській – та перспективи впровадження такого досвіду на Сумщині.

 

З учасниками спілкуватимуться  заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко, директор Швейцарського бюро співробітництва в Україні Хольгер Тауш, керівник проекту IFC «Аграрні розписки в Україні» Олексій Омеляненко та інші. (ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА - у електронній  розсилці).

 

УВАГА! Просимо акредитуватися на захід за адресою afedoryna@ukr.net чи телефоном 0509396017 до 13.00 18 жовтня. (Для акредитації – назва ЗМІ, ПІБ учасника, телефон і електронна адреса).

 

Учасникам із області буде відшкодовано проїзд (за наявності квитка в один бік).

 

Місце проведення конференції: Сумська торгово-промислова палата, конференц-зала «Атріум» – вул. Іллінська, 7а.

 Тривалість роботи: 10.30 - 14.00

 
Категорія: Анонси | Переглядів: 629 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: