Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Вересень » 09
10 вересня обласний прес-клуб запрошує вас на виїзне засідання за темою «Історія грошей та розвиток банківської справи на Сумщині».

Певно, далеко не кожний сум᾽янин знає, що у нашому місті є музей грошей. Власне, офіційна назва його інша - Музей історії розвитку банківської справи на Сумщині та історії грошей. Нещодавно експозиція музею збагатилася новими експонатами. Окрім того, побачила світ книга «Розвиток банківської справи на Сумщині (середина XIX – поч. XX ст.)». Автор монографії та засновник і завідувач музею Сергій Тихенко, к.е.н, доцент, науковий співробітник науково-дослідного центру ДВНЗ «УАБС НБУ» запрошує журналістів на бліц-екскурсію унікальним музеєм, а також на презентацію нової книги.

З журналістами також спілкуватимуться Галина Корогод, к.і н, доцент кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ і Олександр Кисельов, член Національної Спілки краєзнавців України, завідуючий Народним музеєм ремесел та п ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 532 | Дата: 09.09.2013 | Комментарии (0)