Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Жовтень » 07
9 жовтня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Особливі потреби – особливий внесок у розбудову держави. Презентація проекту Сумської обласної благодійної організації «Сатва».

У Сумській області налічується 61 тисяча людей із особливим потребами, з них 3,6 тисячі – діти. Слід зазначити, що в суспільстві змінилося ставлення до людей із інвалідністю. Якщо кілька років тому пріоритетними проблемами для вирішення органами виконавчої влади інваліди вважали виключно питання матеріального забезпечення, то зараз для них більш актуальними є питання соціальної та трудової реабілітації, суспільної адаптації, участі в управлінні державою через громадські організації.

На вирішення саме цих проблем спрямований проект Сумської обласної благодійної організації «Сатва», підтриманий Фондом сприяння демократії Посольства США в Україні. Про нього розкажуть керівник проекту Сергій Сергієнко та тренери проекту – практичний психолог вищої категорії суїцідального центру Окс ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 510 | Дата: 07.10.2013 | Комментарии (0)