Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Жовтень » 02
3 жовтня у Сумському прес-клубi вiдбудеться спiлкування журналiстiв iз головою Комiтету Верховної Ради України з питань свободи слова та iнформацiї Миколою Томенком, що пройде в ходi його робочого вiзиту до регiону. 

Зокрема передбачається обговорення проекту закону про роздержавлення комунальних ЗМI, суспiльне мовлення та iншi питання, що цiкавлять журналiстiв.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Зустрiч вiдбудеться у четвер, 03.10.13, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 16:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 487 | Дата: 02.10.2013 | Комментарии (0)

3 жовтня у Сумському прес-клубі відбудеться засідання за темою "Державні закупівлі у Сумській області: куди витрачають гроші платників податків у сфері освіти та інших сферах".

Всеукраїнська ініціатива за чесні державні закупівлі у системі освіти започаткована у листопаді 2012 року провідними аналітичними центрами – Лабораторією законодавчих ініціатив і Центром політичних студій та аналітики (Київ) за участі регіональних партнерів із Сумської, Харківської, Волинської областей та АР Крим. У Сумах партнером проекту є Центр досліджень регіональної політики. Його експерт Ірина Стегній розповість про те, як здійснюється дана ініціатива.

Про дослідження цієї проблеми та виявлені порушення розповість також Іван Бортнік, експерт Бюро аналізу політики, керівник проекту БАП «Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях».

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у четвер, 3.10.13 за адресою: Покровська площа 13, пре ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 494 | Дата: 02.10.2013 | Комментарии (0)