Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 18
21 лютого в обласному прес-клубi вiдбудеться засiдання на тему "Новi правила розмiщення зовнiшньої реклами на територiї Сум: "pro" i "contra".

17 грудня 2013 року рiшенням № 650 Сумський мiський виконавчий комiтет прийняв новi "Правила розмiщення зовнiшньої реклами на територiї м. Суми". Асоцiацiя зовнiшньої реклами України i оператори зовнiшньої реклами у Сумах вважають, що Правила не вiдповiдають iснуючому законодавству України. Окрiм того, прийнятий документ, на думку рекламiстiв, iгнорує особливостi та стандарти галузi зовнiшньої реклами в цiлому.

Точку зору на проблему висловлять на засiданнi директор ТОВ "Фабрика реклами" Кiра Захарова, приватний пiдприємець Iгор Кривошей, виконавчий директор ВОГ "Асоцiацiя зовнiшньої реклами України" Артем Бiденко, а також - запрошенi представники Сумської мiської ради.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 21 лютого, у п'ятницю, у прес-залi обласного прес-клубу -  м. Суми, Покровська площа, 13, ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 482 | Дата: 18.02.2014 | Комментарии (0)

СОГО «Клуб Шанс», що не є платником податку на прибуток та на додану вартість, в рамках реалізації проекту № 6 АГРТБ «Від прецеденту до системних змін: забезпечення ефективної відповіді епідемії туберкульозу в Сумській області», що фінансується Всеукраїнським благодійним фондом «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій» оголошує 14 лютого 2014 р. конкурс щодо постачальника логістичних послуг на заходи (тренінги, робочі зустрічі, прес-конференції, круглі столи)

Формат участі у конкурсі: комерційна пропозиція в оригіналі (за підписом керівника та печаткою), та електронна копія у вигляді кошторису на перелік послуг (Додаток 1), де винесено окремою строкою збір за сервісне обслуговування.

Останній строк подання оригіналів конкурсних пропозицій – до 16:00 21 лютого 2014 року.

Перелік основних послуг для подачі конкурсної пропозиції, кваліфікаційні критерії оцінки пропозиції, вимоги до документів, що подаються на конкурс, наводяться у розгорнутому оголошенні та додатках, які д ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 518 | Дата: 18.02.2014 | Комментарии (0)