Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 10
14 лютого в обласному прес-клубi вiдбудеться майстер-клас на тему "ЗМI: iнструкцiя з користування або Що таке медiа-грамотнiсть i чи потрiбна вона нам?"

Чи знаємо ми, що ще 1959 року знаменитий Маршал Маклюен розробив програму медiа-освiти для учнiв одинадцятих класiв мiста Торонто? А в Росiї та Українi медiа-освiта зародилася ще у двадцятих роках минулого столiття? То що ж таке медiа-освiта? Для кого вона потрiбна? Досi вважалося переважно - виключно для тих, хто споживає продукцiю медiа, аби умiти критично мислити i розумiти, коли нас iнформують, а коли манiпулюють нами. Нинi вважають, що медiа-грамотностi бракує i самим журналiстам.

То як правильно користуватися медiа, розрiзняти безстороннiй матерiал i "джинсу", технологiї i реальнiсть? Про це йтиме розмова на майстер-класi для молодих журналiстiв, учасникiв громадських органiзацiй, студентiв. Медiа-експерти прес-клубу Володимир Садiвничий, кандидат наук iз соцiальних комунiкацiй, докторант Iнституту журналiстики Киї ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 465 | Дата: 10.02.2014 | Комментарии (0)